VIDEO EXCLUSIV Milionarul de la Izvorani şi-a pierdut farmecul sau… S-a pocăit Iri?!

Publicat: 07/12/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obţinut imagini uluitoare cu Irinel Columbeanu, în timpul unei ieşiri la mall. Milionarul pare să-şi fi pierdut farmecul de odinioară, comportamentul său iscând legitime semne de întrebare. (CITEŞTE ŞI: Irinel Columbeanu a rupt tăcerea despre relaţia cu Monica Gabor:”Irina nu are doi părinţi, doar unul...“)

Irinel Columbeanu s-a cam retras în ultima perioadă din viaţa publică, alegând să se păstreze departe de evenimentele mondene. (VEZI AICI: Irina Columbeanu s-a fotografiat goală în cadă! Fata a pus imaginea pe internet)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe milionarul de la Izvorani la o ieşire în mall, total atipică faţă de apariţiile publice ale lui Irinel Columbeanu. Dacă, de obicei, era înconjurat de domniţe una mai frumoasă ca alta, de această dată Iri pare să-şi fi pierdut farmecul. Sau să se fi pocăit?! (CITEŞTE ŞI: Fata lui Irinel Columbeanu, jignită de o femeie: „Ai doar 10 ani şi ai atâtea fiţe în tine, eu la 10 ani mă jucam cu păpuşile. Halal părinţi mai ai şi tu!” Cum a reacţionat copila)

Afaceristul a petrecut minute în şir, în mall, singur, pe o bancă. Irinel Columbeanu a ignorat complet forfota din jurul lui şi s-a ”cufundat” în telefon, la care a butonat tot timpul fără să-şi ridice ochii. (NU RATA, AICI: Irinel Columbeanu, depăşit de fiica sa, Irina. Foarte mândru, milionarul a făcut anunţul: “Are mai mulţi…”)

Irinel Columbeanu într-o ipostază neobişnuită: singur, pe o bancă
Irinel Columbeanu într-o ipostază neobişnuită: singur, pe o bancă

Irinel Columbeanu menţine o relaţie cordială cu fosta soţie

Irinel Columbeanu a ales să păstreze o relaţie cordială cu fosta soţie, Monica Gabor, de dragul fiicei lor. Cu toate astea, afaceristul consideră că Irina are un singur părinte: ”Nu are doi părinţi, doar unul, această distanţă faţă de unul din părinţi este rezolvată într-un fel, micşorată datorită acestor tehnologii, asta e. Pe celălalt părinte nu ai cum să îl obligi”. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. Irinel Columbeanu i-a fost mentor. Primele imagini cu Robertino, multimilionarul care a ”otrăvit” Popeşti-Leordenii cu fecale: Are Bentleyuri de 600.000 € şi… Afaceristul face senzaţie cu apariţiile lui: ceas Rolex President din aur, pantofi Gucci, curea Hermes şi pantaloni cu vipuşcă)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...