VIDEO. Imagini incredibile cu Margherita din Clejani, la doar o zi de la accident. Dovada că s-a „recuperat” rapid

Autor: Daria Popa
Publicat: 24/05/2020 | 16:15
VIDEO. Imagini incredibile cu Margherita din Clejani, la doar o zi de la accident. Dovada că s-a „recuperat” rapid

Ieri, lumea showbizului s-a cutremurat la aflarea veștii că Margherita din Clejani a produs un accident în Capitală și a fost testată pozitiv cu heroină. Astăzi, artista se comportă de parcă nu s-a întâmplat nimic și se pare că și-a reluat activititățile cu care era obișnuită până acum. 

La numai o zi de la accidentul pe care l-a provocat în Capitală, Margherita din Clejani se comportă de parcă nu s-a întâmplat nimic. Dacă pe conturile sale de Instagram și Facebook nu mai postează nimic, fiica lui Ioniță și a Vioricări din Clejani i-a rămas TikTok-ul, așa că are unde să posteze content pentru fanii săi.

CITEȘTE ȘI – MARGHERITA A RECUNOSCUT CE A LUAT ÎNAINTE DE ACCIDENT. “EU ȘTIU CĂ SUNT NIȘTE PASTILE DIN FARMACIE”

De exemplu, astăzi, Marga a postat un video în care nu face altceva decât să sară gardul în curtea locuinței sale, iar pe fundal se aude o melodie de la B.U.G. Mafia, pesemne că și-a revenit în urma celor întâmplate ieri.

Margherita de la Clejani a pierdut controlul volanului, dar asta nu a fost totul…

Polițiștii de la Rutieră au insistat, în cuprinsul comunicatului, asupra ”comportamentului necorespunzător” și asupra ”gesturilor necontrolate” ale Margheritei de la Clejani, specificându-se și că a fost deschis un dosar penal.

Margherita a fost testată și cu alcooltestul, au transmis oamenii legii, dar rezultatul a ieșit negativ.

NU RATA – MARGHERITA DE LA CLEJANI, PRIMA REACȚIE ÎN ONLINE, LA 5 DIMINEAȚA, DUPĂ SCANDALUL MONSTRU PE CARE L-A PRODUS: “EU ÎMI FAC…”

“Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe Bd. Gheorghe Șincai, dinspre Bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal”, au transmis polițiștii în comunicat.

Citește și...