VIDEO / Momente de coşmar. S-au tras focuri de armă într-un post de televiziune din Kabul. Sunt morţi şi răniţi în urma atacului

Publicat: 07/11/2017 | 12:34
VIDEO / Momente de coşmar. S-au tras focuri de armă într-un post de televiziune din Kabul. Sunt morţi şi răniţi în urma atacului

S-a dezlănţuit iadul la redacţia postului de televiziune Shamshad TV, aflat în Kabul, capitala Afganistanului. Mai mulţi atacatori au deschis focul, iar activitatea jurnaliştilor a fost oprită. Autorităţile au intervenit de urgenţă pentru a pune capăt masacrului.

Un localnic a povestit jurnaliştilor de la Pajhwok Afghan News că unul dintre atacatori a detonat un pachet cu explozibili, astfel încât a reuşit să le ofere posibilitatea celorlalţi terorişti să intre în clădire.

 

Un angajat al postului de televiziune Shamshad TV a mărturisit după ce totul s-a încheiat că atacatorii purtau uniforme de poliţişti. Ei au detonat poarta de la intrare, scriu cei de la aljazeera.com. Cel puţin un om a murit în urma atacului şi mai multe persoane au fost rănite. Deocamdată nu au fost făcute publice mai multe informaţii despre victime, pentru că autorităţile încă fac cercetări la faţa locului.

La mai bine de o oră de la sângerosul atac, postul de televiziune privat a început să emită din nou.

La scurt timp după ce teroriştii au deschis focul, postul de televiziune Shamshad TV şi-a oprit activitatea. Deocamdată, autorităţile nu au făcut publice identităţile atacatorilor.

Citește și...