Acasă » Știri » Știri interne » Acuzaţii halucinante între vecini din lumea bună. Blocul-vedetă din Capitală s-a transformat într-un câmp de război: ”E un dezastru! Sex, scandal…”

Acuzaţii halucinante între vecini din lumea bună. Blocul-vedetă din Capitală s-a transformat într-un câmp de război: ”E un dezastru! Sex, scandal…”

De: Cancan 20/10/2017 | 00:00
Blocul-vedetă din Piaţa Romană s-a transformat într-un câmp de război

Blocul-vedetă al Capitalei, din Piaţa Romană nr. 9, unde locuiesc foarte multe personaje din lumea bună, s-a transformat într-un câmp de război. Mai mulţi vecini acuză conducerea Asociaţiei de Proprietari că şi-a petrecut vacanţe în locuri exotice cu banii din fondul de rulment, că nu există apă caldă şi rece şi că la unele apartamente sunt trecute mai puţine persoane faţă de câte locuiesc în realitate. Administratorul Matei Dinescu a negat toate acuzaţiile şi a lansat un atac dur la adresa persoanei de la care a început totul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile scandalului. (VEZI ŞI: Am aflat ce datorii la întreţinere a strâns Toma Cuzin! Firicel şi soţia lui, daţi în judecată de vecini)

Pe celebra adresă [email protected], a sosit o relatare halucinantă. Un locatar a dat de pământ cu Asociaţia de Proprietari a “Blocului de la Coloane”, situat în Piaţa Romană, nr. 9. “Domnul administrator Dinescu Matei, cu doamna preşedinte Rusu Diana şi domnul contabil Ionescu măsluiesc de ani de zile listele de întreţinere”, “La unele apartamente sunt trecute mai puţine persoane decât locuiesc în realitate, iar la altele mai multe”, “Nu avem apă caldă şi căldură de câteva săptămâni!”, “De câteva luni, de prin luna iulie, nu avem apă rece”, “Şi-au petrecut vacanţele în locaţiile exotice cu banii din fondul de rulment, cu toate amantele lor”, sunt doar câteva dintre acuze.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a demarat o investigaţie şi a mers la blocul cu pricina. Unde a discutat cu mai mulţi vecini. Toţi au dorit, din motive lesne de înţeles, să-şi păstreze anonimatul. Unii au confirmat că există nereguli grave, alţii au negat vehement. Motiv pentru care am luat legătura cu administratorul Matei Dinescu. Acesta a infirmat acuzaţiile şi lansat un atac dur la adresa unui locatar, de la care ar fi plecat întreg scandalul.

“Doar Administraţia are 17 procese cu el. Că vrea chei de la toate spaţiile comune, e imposibil asta. Noi avem centrală proprie, una dintre cele trei mari din Bucureşti. Avem trei cazane de 930 kW. Pentru asta, ISCIR-ul ne obligă să avem patru fochişti, permanent unul este acolo. Chestia cu apa caldă este băgată la vrăjeală. Această centrală deserveşte două imobile, adică 421 de apartamente, circa 700-800 de locatari. Dacă nu exista apă caldă, toţi erau în capul meu aici. Iar apa rece normal că nu mai vine atât de rece cum venea iniţial pentru că înainte aveam de la puţ”, a precizat administratorul cu privire la acuzele că nu ar exista apă caldă şi rece în bloc. (VEZI AICI: Declaraţii exclusive. Şerban Huidu, acuzat că îşi terorizează chiriaşii: ”Ne-a tăiat curentul şi…”)

Matei Dinescu susţine că blocul dispune de o centrală de ultimă generaţie, marca Lamborghini, care funcţionează ireproşabil. Administratorul a mai spus că locatarul a dorit să se debranşeze şi, pentru că nu a fost lăsat, a început un adevărat scandal.

„Revin… Deci 17 procese doar cu Administraţia. Că vrea chei de la toate spaţiile comune, că vrea loc de parcare unde este curtea noastră. Păi dar sunt 421 de proprietari, numai de apartamente. Nu mai vorbesc de magazinele de la parter. El vrea loc de parcare. Problema a plecat când a spus că vrea să se debranşeze de la al doilea apartament. Mi-a spus: «Eu o să cumpăr tot blocul, toată Scara A vreau să fie a mea, eu cu asta mă ocup, am peste 50 de apartamente şi pe timp de iarnă nu vreau să plătesc căldură». Îmi pare foarte rău, dar toate normativele spun că apartamentele trebuie să rămână la o temperatură de cel puţin 17 grade. Iar dacă nu ai căldură pe timp de iarnă, înseamnă că furi căldură de la vecini şi dereglează absolut tot. Noi avem centrală proprie, Lamborghini, 2006-2007 pusă în funcţiune, am rapoartele de expertiză de la arzătoare, randament 92-94% la toate trei. Deci centrala funcţionează fără nicio problemă. El a spus că nu-l interesează, că vrea să se debranşeze. L-am refuzat şi de atunci a început scandalul”, a spus Matei Dinescu.

Matei Dinescu îl acuză pe locatarul nemulţumit: „A dat în judecată 43 de persoane din bloc!”

Administratorul blocului din Piaţa Romană l-a acuzat pe locatar că a executat lucrări fără autorizaţie de construcţie, în condiţiile în care zona este protejată istoric. Matei Dinescu mai susţine că bărbatul cu care se află în scandal este procesoman.

„Zona Magheru este protejată istoric. Nu ai voie să faci absolut nicio modificare. El a spart faţada pentru că apartamentul lui era prevăzut cu un geam lateral, în logie. Administraţia a făcut sesizare şi a primit amendă 8.000 de lei. A contestat-o în Tribunal şi acum are de plată 3.000 de lei. Şi se judecă în continuare. Ca să poată să-şi tragă apă separat şi ţeavă de gaz a perforat planşeele imobilului de la etajul 2 până la subsol, găuri mari de trei ţoli fără acord şi fără să întrebe pe nimeni. Am chemat poliţia şi de atunci a început totul. A dat în judecată 43 de persoane din bloc pentru a-i da acordul pentru ţeava de gaz pentru că, altfel, va cere daune morale de 10.000 de lei pentru că nu-şi poate folosi apartamentul. A obţinut câteva semnături, ce poţi să-i ceri unei femei de 90 de ani? Se duce la serviciu la oameni, stă pe capul lor, este foarte insistent”, a spus administratorul. (CITEŞTE ŞI: Anca Badiu, în război cu vecinii)

Matei Dinescu îl mai acuză pe locatar de furt şi a explicat că a închis parcul din spatele blocului pe timpul nopţii din cauza faptului că acolo se petrec lucruri incredibile.

„Anul trecut, în noiembrie, ne-a furat camerele de luat vederi, că sunt puse ilegal. Iar a doua zi a băgat în broasca de la uşă super glue cu beţe de chibrituri. Glume de copil. I-am spus că nu are nici glume de grădiniţă. A furat două rânduri de camere. Are plângere penală. A plecat poliţia, am schimbat uşa, după care a doua zi a procedat la fel. Iar am chemat poliţia, altă plângere penală. După două săptămâni am pus alte camere, m-am înscris la protecţia datelor, care mi se pare o stupizenie. Pentru că mai mult de 10 zile nu se păstrează înregistrările, se şterg. Noi închidem porţile aici pentru că este un adevărat dezastru vara aici. Sex, scandal… De la ora 22 până la 6 dimineaţa se închid porţile. Iar el ne-a dat în judecată şi pentru porţi, că le închidem ilegal. Omul are, pur şi simplu, nişte probleme”, a mai spus Matei Dinescu, administratorul blocului din Piaţa Romană, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România

Foarte probabil, întregul litigiu se va rezolva în instanţă. Pentru că, este clar, între părţi sunt şanse minime să existe înţelegere. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...