Acasă » Galerie foto » EXCLUSIVITATE. Avem mesajele dintre ele! Amanta şi iubita româncă a lui Philipp Plein, dialog halucinant: ”Eşti o refugiată săracă! Ai nevoie de operaţie…”

EXCLUSIVITATE. Avem mesajele dintre ele! Amanta şi iubita româncă a lui Philipp Plein, dialog halucinant: ”Eşti o refugiată săracă! Ai nevoie de operaţie…”

De: Cancan 24/10/2017 | 00:00

Andreea Sasu s-a întors la pieptul lui Philipp Plein, deşi spunea că nu se mai vede având un viitor alături de el. Împăcarea celor doi nu i-a fost deloc pe plac lui Morgan Osman, femeia cu care celebrul designer o înlocuise pe româncă, aşa că nu a reacţionat deloc bine la aflarea veştii. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a pus mâna pe mesajele intime dintre cei trei, care sunt dovada tensiunilor din triunghiul amoros. (CITEŞTE ŞI: Philipp Plein, primele declaraţii despre femeile din România! Ce spune despre tatuajele făcute Mădălinei Ghenea şi Andreei Sasu)

Dragoste cu năbădăi între Andreea Sasu şi celebrul designer Philipp Plein! După mai multe tentative eşuate de împăcare, creatorul de modă a reuşit să o înduplece pe româncă să se întoarcă la el, lucru care nu i-a fost deloc pe plac lui Morgan Osman, femeia cu care Plein a avut o relaţie în timpul cât a fost despărţit de Sasu. (VEZI AICI: Ce a postat PHILIPP PLEIN pe pagina sa de Instagram, la scurt timp după ce a ajuns în România: ”Cucerim…”)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a pus mâna pe mesajele intime dintre Philipp Plein, Morgan Osman şi Andreea Sasu, care trădează tensiunile dintre cei trei.

În cele trei zile în care Andreea Sasu a revenit la Philipp Plein, fosta amantă a acestuia a ”bombardat-o” pe brunetă cu mesaje ofensatoare, încercând să-i stârnească furia.

”Ratato! Încetează să mai fii ca mine” / ”Eu am făcut demult poză acolo! Bum!” sau ”Spune-i bărbatului tău să înceteze să mă mai sune pentru că dacă îi răspund o să te trimită acasă atât de repede…” – sunt doar o parte dintre mesajele cu care Morgan a tachinat-o pe Andreea Sasu în cele câteva zile de când aceasta a înlocuit-o în viaţa celebrului designer. (VEZI ŞI : Imagini în premieră. S-a iubit cu MĂDĂLINA GHENEA şi ANDREEA SASU, iar acum… Celebrul PHILIPP PLEIN a aterizat în România! )

”Am petrecut timp frumos împreună şi nu vreau ca povestea noastră să se termine aşa”, este mesajul pe care Philipp Plein i l-a trimis fostei lui amante, Morgan Osman.

Morgan nu s-a mulţumit cu un astfel de răspuns şi a luat atitudine, devenind chiar violentă: ”De ce m-ai sunat la 6 dimineaţa? Te-ai furişat din cameră şi ai plecat de lângă t***ă ca să mă suni pe mine? E cea mai patetică fiinţă umană pe care am văzut-o în viaţa mea. E obsedată de mine. Ar trebui să se oprească înainte să vin la hotel şi să vă plesnesc pe amândoi. M-am săturat de jocurile astea”.

”Te porţi prosteşte! Nu-ţi face griji, nimeni nu intenţionează să se bage în treburile tale. Nu te-am sunat şi nici nu o să te mai sun vreodată. Aşa că stai calmă şi bucură-te de viaţa ta frumoasă. Insta story-urile tale te fac să pari un clovn şi de parcă ai avea nevoie de atenţie”, a venit răspunsul tăios al lui Plein.


Morgan nu s-a lăsat şi a ţinut să clarifice lucrurile: ”Ba m-ai sunat!”

”Fă-ţi o favoare şi stai departe de Instagram”, a taxat-o, pentru ultima dată, Plein pe fosta amantă.

„El mi-a spus că eşti scârboasă”

Morgan a ţinut, însă, să-şi exprime frustrarea pentru că a fost părăsită pentru o altă femeie: ”Viaţa ta alături de femei e o glumă!”.”Ai grijă de tine”, a venit mesajul expeditiv primit din partea lui Plein. Cele câteva cuvintele au dezlănţuit, însă, „jihadul” la adresa Andreei Sasu din partea lui Morgan: ”Mereu am grijă de mine, nu am nevoie de tine ca ratata aia. Premiul pentru cea mai mare ratată merge la Andreea, i-am furat bărbatul atât de uşor. Hahahahaha. A fost atât de amuzant să văd cât de uşor ai lăsat-o pentru mine, într-o singură zi. O fată patetică, fără identitate, urmărindu-te pe tine peste tot în viaţă. Cine ar vrea să trăiască o viaţă atât de îngrozitoare?! Nimeni, de-asta s-a întors. Spune-i să înceteze să mă mai copieze. Ştiu că sunt cool, dar scumpo, mai odihneşte-te, o să postez mai mult pe Instagram. Nu-ţi face griji”.

Când a văzut mesajele pline de răutate şi jigniri, românca nu a mai suportat şi a intervenit imediat, încercând să se apere de femeia care-i furase bărbatul: ”Nu te copiez. Sunt prea stilată ca să fac asta!”.

”Nu, t***o! Eşti o refugiată. El mi-a spus că eşti scârboasă. O fetiţă săracă, foarte săracă. Asta nu înseamnă stilată. Şi p***a ta e atât de mare încât ai nevoie de operaţie. Nici asta nu e elegant! Şi ar trebui să stai în sala de sport, căci trupul tău nu arată chiar atât de bine”,  a tunat şi a fulgerat Morgan, care  nu se poate consola cu gândul că l-a pierdut pe Plein. (CITEŞTE ŞI: Avem declaraţii în exclusivitate. Ce a făcut celebrul Philipp Plein în noaptea petrecută la Bucureşti: ”Mi-a spus că mă iubeşte şi că mă vrea alături de el!”)

Andreea s-a împăcat cu Philipp la o săptămână după ce-şi jurase că pune capăt poveştii pentru totdeauna

În urmă cu 12 zile, Andreea Sasu mărturisea că a decis să pună punct definitiv poveştii de dragoste cu Philipp Plein, după ce încercase o împăcare cu el.

”Da, ne-am împăcat, dar ne-am despărţit din nou după patru zile. Nu am vrut să facem nimic public. E foarte greu să mai fie totul cum a fost. Nu mai sunt fericită lângă el. Am înţeles asta în zilele astea, aşa că am preferat să plec. Am stat împreună patru zile, dar nu mai pot să fiu fericită şi nu pot să-l mai accept după tot ce s-a întâmplat. Am încercat. I-am zis să şteargă toate pozele cu ea şi a făcut tot ce i-am cerut, dar mi-am dat seama că nu asta mă face fericită. Plus că am nevoie ca, în perioada asta, să fiu singură şi să îmi fac viaţa mea şi cariera mea. Am lucruri importante de făcut şi nu pot să renunţ la asta. Asta a fost decizia mea”, a declarat Andreea Sasu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (CITEŞTE MAI MULT AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...