Visul în care apare o mireasă anunţă lucruri bune, dar şi nenorociri. Vezi ce spun specialiştii despre fiecare situaţie în parte

Publicat: 08/11/2017 | 12:00

Dacă ai văzut în vis o fată îmbrăcată într-o frumoasă rochie de mireasă înseamnă că urmează o perioadă favorabilă în viaţa ta. Potrivit specialiştilor în descifrarea viselor, mireasa reprezintă promisiunea unei moşteniri care va apărea în viitorul apropiat. În funcţie de situaţia în care apare mireasa, dar şi de cine o visează, interpretările nu sunt, însă, doar de bine. (VEZI ŞI: Ce înseamnă când visezi furnici: te simţi mic, te gândeşti la lucruri minore care te supără sau...)

Dacă mireasa din vis este îmbrăcată într-o rochie ruptă sau murdară e semn rău, spun aceiaşi specialişti.  O astfel de imagine înseamnă că urmează o dezamăgire, simbolizând dorinţe neîmplinite.

Alte interpretări ale viselor susţin că o mireasă îmbrăcată într-o rochie impecabilă simbolizează relaţiile reci dintre tine şi partenerul tău ori probleme la locul de muncă. Cel mai probabil, în viitorul apropiat va urma să vă despărţiţi de persoana iubită sau să vă schimbaţi locul de muncă.

Ce înseamnă când visezi că săruţi o mireasă

Dacă visezi că săruţi o mireasă e semn al reconcilierii cu prietenii, în timp ce visul în care o mireasă sărută alţi oameni arată că, în curând, vor apărea o mulţime de oportunităţi şi noi prieteni în viaţa ta. În schimb, dacă, în vis, mireasa pe care aţi sărutat-o apare ulterior bolnavă înseamnă că, în realitate, vei fi nemulţumit de comportamentul prietenilor sau de rezultatele muncii tale. O mireasă apatică în vis prevesteşte anumite probleme minore şi o serie de eşecuri. (NU RATA, AICI: Ce înseamnă când visezi că îţi cade părul. De la teama de îmbătrânire, la moarte, divorţ, concediere, dar şi…)

Ce semnifică visele în care fetele şi femeile se văd mirese

Freud credea că o femeie care visează nunta cu bărbatul pe care-l iubeşte va experimenta în curând schimbări în viaţă. Acestea pot reprezenta şi o reconciliere cu un bărbat cu care şi-a dorit să reia relaţiile, după o ceartă.

 

Potrivit altor interpretări, o tânără care se visează în rochie de mireasă va primi, în viaţa reală, o ofertă favorabilă, care nu este neapărat o cerere în căsătorie. Interpretările sunt extrem de diverse, în funcţie de culturi, unele susţinând că fetele care se visează în rochie de mireasă nu au nicio şansă să îşi împlinească visul. (CITEŞTE AICI: Înşelat în vis. Ce înseamnă când visezi că eşti înşelat/înşelată)

La fel, o femeie măritată care se visează mireasă ar urma, potrivit specialiştilor, să rămână văduvă. Dacă un bărbat îşi visează prietena sau soţia mireasă înseamnă că se îndoieşte de virilitatea lui. În schimb, dacă îşi visează fiica mireasă ar urma să aibă parte de o călătorie plăcută. Un astfel de vis poate anunţa şi o întâlnire cu o persoană pe care bărbatul a vrut să o vadă de mult timp, dar, din anumite motive, acest lucru a fost imposibil.

O văduvă sau o femeie singură care are un vis în care este mireasă ar urma să aibă parte de lacrimi, nenorociri şi probleme familiale, mai spun specialiştii în interpretarea viselor.

Citește și...