Visurile mari au nevoie de credite pe măsură!

Publicat: 15/04/2019 | 11:39
Visurile mari au nevoie de credite pe măsură!

Aplică acum pentru un MEGA credit și poţi obţine pȃnă la 250.000 lei!

Ascultă-ți inima și ȋndeplineșteţi visurile. Nu ai apucat să faci economii? Nu te lăsa descurajat! Există credite de nevoi personale pe care le poți obține rapid și care țin pasul cu planurile tale.

Garanti Credite de Consum  te poate consilia cu privire la creditul potrivit pentru tine și planurile tale. Creditul de nevoi personale Mega spre exemplu, îți permite să beneficiezi de suma de care ai nevoie, în limita a 250.000 lei.

Procesul de creditare a fost gândit special să fie rapid și eficient, iar timpul de returnare poate fi ales în funcție de nevoile tale, de la 12 până la 60 de luni. Rata lunară este stabilă, nefiind afectată de variațiile cursului de schimb, ceea ce îți oferă o predictibilitate mai bună a finanțelor tale.

În situația în care, după o perioadă, apar și alte dorinţe, poți oricând să faci refinanțare în limita maximă de 250.000 lei.

Aplica aici și dă aripi viselor tale!

Avantajele creditului MEGA

Fiind vorba despre un credit de la Garanti Credite de Consum, vei beneficia de toate avantajele creditelor de nevoi personale.

În plus, te asigurăm că toate costurile sunt cele afisate, iar procesul de creditare este unul cât se poate de simplu și rapid.

Condiții de eligibilitate și documente necesare

Creditul se poate acorda pentru orice persoană cu vârsta cuprinsă între 21 și 69 de ani, cu condiția să beneficieze de o formă de salarizare (angajat, PFA) sau să fie pensionar și să prezinte documentele justificative minim necesare: act de identitate , acord de interograre ANAF (pentru salariați) sau cel mai recent talon de pensie / decizia de pensionare (pentru pensionari). Pentru PFA, este nevoie să prezentați și autorizația de liberă practică, certificatul de înregistrare fiscal, decizia finală de impunere pentru ultimul an dar și copii dupa registrele de încasări și plăți pe ultimele 3 luni.

Despre Garanti Credite de Consum

Cu o tradiție de peste 20 de ani pe piața financiară din România, Garanti Credite de Consum (brandul sub care funcționează compania Ralfi IFN SA) completează gama de produse și servicii a Grupului Garanti cu o ofertă adaptată specificului fiecărui partener în parte: credite în magazine, credite de nevoi personale, asigurări atașate creditelor de consum (plan de protecție a veniturilor și/sau garanție extinsă pentru produsul cumpărat).

Parte a Grupului financiar-bancar Garanti România din anul 2010, Garanti Credite de Consum și-a dezvoltat în timp un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența la nivel național, având actualmente 52 de agenții.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați: https://www.garanticreditedeconsum.ro/

Citește și...