Vlăduţa dă cărţile pe faţă! Se mărită cântăreţa de muzică populară?

Publicat: 04/02/2018 | 23:43

Este de departe cea mai frumoasă cântăreaţă din România. Şi, atenţie, cântă doar muzică populară. La 27 de ani, Vlăduţa Lupău nu doar că-i de pus pe coperţile revistelor glossy, dar e şi foarte deşteaptă: este medic veterinar şi doctorandă. Şi cum Vlăduţei îi place tot ce-i frumos şi mai ales luxul, şi-a început anul într-o vacanţă în Mauritius, unde a fost fără iubit.

Aşa şi-a început anul Vlăduţa Lupău, la soare, printre palmieri, apa turcoaz şi peisaje care te fac să crezi că ai ajuns în rai. Şi cum e pătrunsă de folclorul autentic românesc, Vlăduţa le-a cântat şi celor din Mauritius. Vlăduţa cântă de la vârsta de patru ani şi acum, la 27 de ani, videoclipurile ei adună milioane de vizualizări. Pe lângă muzică, Vlăduţa este şi medic veterinar, păstrând astfel tradiţia din familie. Frumoasa cântăreaţă s-a întors de la malul oceanului Indian şi s-a oprit tot la relaxare, în salonul de înfrumuseţare.

Vladuţa duce traditia familiei mai departe şi este şi medic veterinar
Vladuţa duce traditia familiei mai departe şi este şi medic veterinar

Da, am fost puţin plecată, scurt, ca la început de an, pentru că am avut de cântat de Crăciun, de Revelion şi aşa încep eu anul, cu o vacanţăa spus ea.

Deşi s-a zvonit că s-ar pregăti de nuntă, Vlăduţa îşi ascunde prinţul de ochii tuturor. Companie i-a ţinut în vacanţă un alt prinţ… al muzicii populare: Alexandru Brădăţan, despre care mulţi cred că i-ar fi partener nu doar pe scenă. ”Nu mă mărit! Cel puţin, nu anul ăsta. (…) încă nu facem pasul ăsta spune Vlăduţa pentru că acum are alte planuri. Pregăteşte două albume, dintre care unul cu pricesne.

Frumuseţea şi-o întreţine tot timpul la saloanele dedicate femeilor. Vlăduţa recunoaşte că a călcat şi prin cabinetele medicilor esteticieni, însă e adepta stilului natural. Nici unghiile colorate nu consideră că se asortează cu straiele populare, aşa că le preferă în stil french. Adică? ”Un pic rotunjite la colţuri? Da! Le scurtez bine!”.

Citește și...