1.000.000 de euro

De: Cancan
Publicat: 17/08/2007 | 00:00

Marturisire. Gigi Becali „a scapat porumbelul”, ieri, anuntand suma cu care i-a premiat pe „caini” pentru victoria cu CFR, din campionatul precedent Cristian Blanuta Tare greu, daca nu imposibil, ii este finantatorului din Ghencea sa tina un secret. Daca astazi vorbesti ceva in taina cu Gigi Becali, maine ar fi bine sa nu deschizi televizorul. Astfel, eviti o eventuala cadere de calciu, dupa ce vezi cum o tara intreaga afla, in cele mai mici detalii, stenograma asa-zisului secret dintre voi. Becali a batut, de aceasta data, recordul. Dupa mai bine de trei luni de la meciul Dinamo-CFR Cluj, din finalul campionatului precedent, castigat de „caini” cu 1-0, latifundiarul a recunoscut cu cati bani a premiat formatia din „Stefan cel Mare”: 1.000.000 de euro. Gigi a dat-o pe glume, afirmand, dupa ce a scapat porumbelul din gura: „Poate ma aud astia de la garda”. Steaua astepta atunci o infrangere a lui CFR, pentru a se clasa pe locul al doilea, cel care o ducea in turul preliminar al Ligii Campionilor. Patronul din Ghencea „s-a facut frate cu dracul”, purtand, dupa joc, si un fular „alb-rosu”, gest care a starnit mania suporterilor stelisti.

Varianta ieftina

Gigi Becali a dezvaluit ca este dispus sa premieze pe Dinamo cu suma de 1.000.000 de euro, daca va castiga. El a adaugat ca nu se va mai lega niciodata de clubul din „Stefan cel Mare”. Prea putin au tinut promisiunile. S-a luat la harta cu Borcea, despre care a spus ca valoreaza 300.000 de euro, sugerand ca, de fapt, aceasta este suma reala pe care a virat-o in „Groapa”, drept rasplata.

Fotbalistul In roba

Marian Paclesan a decis sa renunte la cariera de fotbalist. Absolvent al Facultatii de Drept, jucatorul de 32 de ani al echipei Jiul Petrosani, vrea sa-si croiasca un nou drum in viata. El va intra cat de curand in barou, unde spera sa aiba mai mult succes decat atunci cand evolua pe teren. Patronul „minerilor”, Alin Simota, va mai pierde un jucator, Adrian Drida, cel care se afla in litigiu cu clubul. Se pare ca bataia pe care a luat-o Lungan de la doi „bodyguards” de-ai finantatorului i-a facut pe unii dintre fotbalisti sa plece din Valea Jiului. (C.B.)