HOROSCOP 20 FEBRUARIE. Berbec – Ți se cere o schimbare radicală de atitudine

Publicat: 19/02/2018 | 22:47

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ți se cere o schimbare radicală de atitudine, nu mai poți continua în același mod ca înainte, deci concentrează-te cu atenție la…tine! Încearcă să te conformezi regulilor și standardelor impuse de locul în care lucrezi, riști altfel să intri în discuții conflictuale cu superiorii! Oricât de greu ar fi să spui adevărul în față, e de preferat decât să spui celor cu care intri în contact o minciună care îți și strică imaginea!

Taur – Ai ocazia azi să întâlnești o persoană cu un efect foarte bun asupra ta deoarece te motivează, te ambiționează și îți inspiră curajul de care aveai nevoie! Imbratiseaz-o cu toată încrederea. În familie, ești sufletul tuturor – alergi, pregătești, faci treabă, te dedici cu toată plăcerea fericirii lor! Poți petrece o seară minunată alături de cei dragi, dar ai grijă și de tine și nu te obosi prea tare!

Gemeni – Ai multe de făcut astăzi – drumuri, alergătură, telefoane și treabă, iar acest fapt te menține activ și energic. Vei reuși să le faci pe toate dacă îți păstrezi o stare de optimism și simț al umorului în fața tuturor situațiilor întâmpinate. Spre seară, o discuție cu persoana pe care o iubești poate lămuri multe lucruri pe care nu le-ați înțeles la momentul potrivit. Fii deschis și sincer față de ea!

Rac – Găsești astăzi o persoană cu foarte multă experiență cu care să discuți multe din problemele care te macină. Te poate ajuta să depășești un blocaj și îți poate deschide o poartă mentală din care să privești altfel lucrurile cu care te confrunți. Nu au rost regretele și nu trebuie să îți asumi vreo vina, bucură-te de prezent și de ceea ce îți oferă viața. Investește în familie și în cei pe care îi iubești.

Leu – Este important să respecți regulile impuse de societate în situațiile cu care te confrunți astăzi, deoarece este posibil să fii sancționat. La locul de muncă, organizează pe toată lumea pentru a se implica într-o activitate comună – veți reuși mai repede împreună! Lasă-ți creativitatea liberă dacă vrei să surprinzi persoana iubită sau să îi faci un cadou! Mai mult ca sigur gestul îți va fi răsplătit cu multă iubire.

Fecioară – Încearcă să refaci legătura cu niște membri ai familiei pe care nu i-ai mai văzut demult. Reîntâlnirea cu aceștia îți va aduce un sentiment de stabilitate și securitate la nivel sufletesc. Mizează pe ceea ce știi și acționează cu încredere în ceea ce îți propui – vei reuși să duci totul la bun sfârșit. Nu te lăsa influențat de ceea ce ți se spune de cei din jur, ci doar de ceea ce simți și trăiești tu!

Balanță – Dacă o discuție cu persoana pe care o iubești te-a dat peste cap sau te-a făcut să îți pui anumite întrebări și să ai îndoieli, nu lua decizii imediate și nu răspunde fără să lași informația să se sedimenteze și sentimentele să se așeze. Veți lămuri totul și te vei convinge de adevăr la momentul potrivit. Lasă să vorbească faptele în favoarea cuvintelor, care mai mult pot pune paie pe foc!

Scorpion – Întâlnirea cu niște prieteni sau cu niște oameni deosebiți ți-a făcut multă plăcere și te-a încărcat cu energie pozitivă. Lasă această stare să te cuprindă cât mai mult, te va ajuta în toate activitățile pe care ți le propui. Fii cu băgare de seamă la reacțiile partenerului de viață, pot ascunde unele nemulțumiri pe care nu își dorește să ți le mărturisească deschis. Lasă-ți intuiția activă și nu trece totul prin filtrul rațiunii.

Săgetător – Există o situație în viața ta relațională care nu îți dă pace, te pune pe gânduri sau te întristează. Nu îți canaliza toată energia în acest aspect deoarece rezolvarea lui nu ține în totalitate de tine. Este mereu nevoie de doi pentru a face un cuplu, iar adevărul stă tot timpul undeva la mijloc. Lasă timpul să treacă și lucrurile să se desfășoare și nu încerca să schimbi sau să accelerezi cursul evenimentelor.

Capricorn – Vibrezi la unison cu persoana iubită și sunteți pe aceeași lungime de undă, de parcă va citiți și va completați gândurile unul altuia, iar asta te bucură foarte mult. Poți demară niște planuri pe termen lung și poți visa la viitor. La locul de muncă, este indicat să te mai detașezi un pic de responsabiltăți și să încerci să delegi și altora din ele. Nu vei reuși să le faci pe toate și te vei și împovăra.

Vărsător – Ai ocazia azi să întâlnești o persoană cu un efect foarte bun asupra ta: te motivează, te ambiționează și îți inspiră curajul de care aveai nevoie! Dacă ți-ai făcut eficient și bine treaba și ești cu sarcinile îndeplinite la zi, este foarte posibil azi să fii recompensat financiar de către șefi. După o perioadă solicitantă care te-a adus la epuizare fizică, n-ar fi rău dacă te-ai pregăti pentru următoarea perioadă începând cu exerciții fizice în aer liber.

Pești – Chiar dacă ești o persoană sensibilă și îți dorești armonie în familie încearcă astăzi să nu te lași afectat de ieșirile unora dintre cei apropiați. Ești într-o perioadă în care ai predispoziția de a te gândi la trecut, la fostul partener, la greșeli. Important este să știi că poți învăța din ele. Nu poți schimba trecutul și nu poți controla viitorul, bucură-te de prezent. Adaptarea la situații diferite este importantă pentru a reduce stresul.

Cristian Blanuta
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția ... citește mai mult