Nicole Cherry a făcut dezvăluirea! Cum l-a cunoscut pe iubitul ei, Teo

De: Cancan
Publicat: 16/03/2018 | 17:44

Nicole Cherry a dezvăluit, în emisiunea „La Măruță”, cum l-a cunoscut pe iubitul ei, Teo. Cântăreața a mărturisit că și tatăl ei îl cunoaște. 

„Îl cheamă Teo, are 18 ani. E mai mic cu câteva luni decât mine. Nu ne-am cunoscut la școală, ne-am cunoscut printr-o prietenă comună. Normal că și tati știe de el. E drăguț, nu? Sunt la dietă. Acum 5 ani m-am lansat cu „Memories”. Sunt în anul 1 la Jurnalism, e foarte bine. În viitorul apropiat urmează o piesă. La Mamaia copiilor am intrat din primul an”, a mărturisit cântăreața în emisiunea „La Măruță”.

Nicole Cherry și iubitul ei, Teo

Nicole Cherry a recunoscut că a suferit din dragoste

Vedeta mărturisea, recent, într-un interviu difuzat la TV că în ciuda vârstei sale, numai 19 ani, a suferit mult din dragoste. „Vai de capul meu!”, a răspuns artista la întrebarea dacă a suferit din dragoste. Tot ce am trăit m-a maturizat mai mult, m-a făcut să-mi dau seama de unele lucuri”, mai declara Nicole Cherry.

Iată că la doar câteva luni de când spunea că nu are prieten, Nicole Cherry l-a arătat acum tuturor pe iubitul ei, Teo. N-am prieten. Nu trebuie să arate nicicum, ar trebui să fie om. Vom vedea când va fi momentul, dar nu voi spune din prima, vreau să cunosc omul mai întâi, apoi mă voi afişa cu el!”, declara în decembrie anul trecut cântăreața.