Îi merge bine și la FRF, și în familie! Adi Mutu, ieșire spectaculoasă cu frumoasa lui soție, Sandra

De: Cancan
Publicat: 25/03/2018 | 22:15

Deși a trecut prin două căsnicii, cea de-a treia speră că va fi cu noroc pentru Adrian Mutu. Fostul fotbalist are o familie numeroasă, un băiat din prima căsătorie cu Alexandra Dinu, două fete cu frumoasa Consuelo Matos și mezinul Tiago, pe care i l-a dăruit actuala soție, Sandra, în toamna anului trecut. (Citește și: Adrian Mutu, adevărul despre banii strânşi după nuntă şi botez: „Este adevărat. Sunt mulţumit atât de naş, cât şi de restul invitaţilor”)

“Briliantul” se consideră un bărbat împlinit și este tare mândru de soția lui, pe care nu o neglijează deloc, încercând să petreacă cât mai mult timp alături de ea, dar și de prieteni. Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, i-a filmat pe cei doi, la un fast- food din Capitală, alături de alte două cupluri.

Sandra și-a revenit spectaculos după sarcină și a reușit să aibă din nou silueta de dinainte, deci își poate permite oricând să mănânce ce-i poftește inima, chiar și de la fast- food. Și se pare că nu se abține de la nimic, mai ales că se află într-o atmosferă relaxantă, alături de cei persoanele dragi. (Citește și: Sandra, cu abdomenul la vedere! Cum arată soţia lui Adrian Mutu la 6 luni de când a născut)

Lună de miere, în Republica Dominicană

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au cununat religios pe 15 octombrie. Tot atunci a avut loc şi botezul fiului lor, Tiago. Surprinzător, cuplul a ales să nu plece, imediat, în clasica lună de miere, aşa că au decis să amâne, pentru câteva săptămâni, excursia de relaxare de după nuntă.

Au ales un loc exotic, unul pe care fostul căpitan al echipei naţionale îl cunoaşte ca-n palmă. În decembrie, Sandra şi Adrian Mutu au plecat în luna de miere la Punta Cana, în Republica Dominicană. “Briliantul” şi frumoasa brunetă au petrecut două săptămâni de vis… acasă la Consuelo Matos, fosta soţie a internaţionalului român.

This browser does not support the video element.