Prima reacție a fiicei lui Giani Kiriță, după ce a aflat că telespectatorii au cerut să fie dat afară de la Exatlon

De: Cancan
Publicat: 27/03/2018 | 18:31

Competiția Exatlon a ajuns la cote maxime. Scandalul provocat de Giani Kiriță împotriva Războinicilor a împărțit România în două. Fanii echipei albastre au fost extrem de afectați în urma atitudinii pe care fostul fotbalist a avut-o vizavi de adversari și au decis să ia atitudine.

Telespectatorii au propus să facă o petiție astfel încât Giani să fie eliminate din concurs. La auzul acestei vești, Roxana Kiriță, fiica lui Giani, nu a rămas deloc impresionată.

Dragii mei, puteti face inca un milion de petitii. Tata tot acolo ramane, stati calmi. Daca pentru o secunda credeti ca acele „grupulete” ale voastre in care va scrieti frustrarile vor fi luate in seama, inseamna ca ati luat-o razna. Daca nu sunteti capabili sa intelegeti ce inseamna o competitie, atunci nu mai fiti capabili nici sa va dati cu parerea despre asta”, a scris tânăra pe rețelele de socializare.

A izbucnit un adevărat conflict

În Republica Dominicană, unde se filmează emisiunea „Exatlon”, spiritele s-au încins mai tare decât gradele din termomentre. Unul dintre cele mai recente conflicte a început din cauza unei reguli noi, care e foarte simplină: concurenții au posibilitatea să își aleagă adversarii cu care să se întreacă pe teren. Deranjat că „Războinicii” l-au ales de trei ori pe Oltin – ceea ce a dus la pierderea probei a participanților din echipa „Faimoșilor”, Giani Kiriță a explodat.

Iar printre cei pe care și-a vărsat nervii se numără Alexandru Nedelcu, pe care l-a ironizat din toate unghiurile posibile. Celebrul dansator a fost este cunoscut în concurs ca „Alex Bentiță”.