Rihanna a pozat complet goală! Artista s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea

De: Cancan
Publicat: 05/04/2018 | 11:10

Rihanna este extrem de îndrăzneață în aparițiile sale, atât pe rețelele de socializare, cât și în videoclipurile sale sau evenimentele mondene. Nu mai este o noutate că vedeta a scăpat de multă vreme de inhibiții, dar și de haine, lăsându-se fotografiată în toată splendoarea.

O fotografie cu Rihanna, în care apare goală pe pat, a făcut furori pe rețelele de socializare. Frumoasa creolă realizează nenumărate pictoriale fierbinţi, spre deliciul bărbaţilor din lumea întreagă. Cântăreaţa este renumită pentru apariţiile sale excentrice şi, mai ales, pentru ţinute sale îndrăzneţe pe care le poartă chiar şi atunci când iese la plimbare.

Rihanna a criticat aplicaţia Snapchat pentru o reclamă umilitoare la adresa ei

Rihanna a acuzat aplicaţia Snapchat că a ridiculizat în mod intenţionat victimele violenţei domestice, iar stocurile la  bursă ale companiei au scăzut cu sute de milioane de dolari după controversa iscată în mediul online. Reacţia artistei a fost stârnită de o reclamă de pe platforma de socializare care îi pune pe utilizatori să aleagă într„a o pălmui pe Rihanna sau a-l pocni pe Chris Brown“, scrie Agerpres. Rihanna s-a alăturat celor care au criticat Snapchat, postând, la rândul ei, un mesaj pe Instagram:

Încerc să îmi dau seama care a fost intenţia cu mizeria asta. Aş vrea să o pot pune pe seama ignoranţei, dar ştiu că nu sunteţi atât de proşti. Aţi cheltuit bani ca să faceţi o animaţie prin care, în mod intenţionat, ruşinaţi victimele violenţei domestice şi o transformaţi într-o glumă! Nu este vorba despre sentimentele mele, pentru că nu prea mai am multe… dar în numele tuturor femeilor, copiilor care au fost victimele violenţei domestice în trecut şi în special în numele celor care se află în continuare în această situaţie… ne-ai dezamăgit! Ruşine! Nu te obosi să-ţi ceri scuze!“, a declarat artista.