Imaginile care nu s-au difuzat la tv! Au făcut amor în fața camerelor de filmat

De: Cancan
Publicat: 15/04/2018 | 15:31

Una dintre cele mai urmărite emisiuni a oferit un show incendiar. Doi concurenți au făcut amor în fața camerelor de filmat, iar momentele XXX i-au adu notorietatea mult așteptată. Este vorba de Big Brother, variant din Serbia, acolo unde a avut loc una dintre cele mai fierbinți scene de amor.

Momentul a fost unul foarte intens, încât restul concurenților s-au trezit din cauza zgomotului și i-au rugat să înceteze, deoarece nu se pot odihni. Nikola Lakic și Zerina Heco sunt cei doi protagonisti ai episodului erotic petrecut la Big Brother, care ulterior au devenit vedete și în presa occidentală, care a relatat pe larg cele petrecute în casa din Belgrad.

Şoc pentru familia ”Big Brother”! A murit subit la numai 32 de ani

Doliu pentru familia ”Big Brother”! A încetat din viaţă la numai 32 de ani, fără a se cunoaşte motivul. Membrul echipei ”Big Brother” transgenderul Rebekah Shelton, cunoscut sub numele de Rodrigo Lopes, a murit. Anunţul trist a fost făcut prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter de echipa Big Brother. Mesajul îi anunţă pe cei peste 20.000 de urmăritori ai reality-showului că vedeta TV a ”murit subit”.

”Vă anunţăm cu tristeţe că minunata şi iubita Rebekah a murit inexplicabil miercuri noaptea. Familia ne-a rugat să-i respectăm intimitatea în aceste momente”, este anunţul postat de echipa showului ”Big Brother”, potrivit dailystar.co.uk.