Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 mai! Fecioarele ar trebui să ia o pauză pentru o vreme

De: Cancan
Publicat: 01/05/2018 | 22:00
Horoscopul zilei de 2 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 mai 2018 spune că leii evită discuțiile în contradictoriu.

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 mai 2018

Cu toate că ești obosit și că îndeplinești cu greu toate responsabilitățile de la locul de muncă, poate fi și o zi foarte benefică în planul financiar. Perioada următoare vine cu anumite propuneri care te încântă și care îți pot mări veniturile. Dacă vei participa la o negociere, comunicarea sinceră și deschisă cu persoana în cauză îți va spori șansele de reușită! Totuși, nu cheltui pe lucruri inutile ceea ce câștigi, în curând se anunță și o vacanță!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 mai 2018

Chiar dacă ai avut de depășit unele dificultăți la locul de muncă, situația pare să se redreseze ușor. Concentrează-te pe statut și pe imaginea pe care ți-ai creat-o, ceilalți te vor susține în ceea ce ai de făcut! Indiferent de provocările zilei, nu îți susține punctul de vedere cu agresivitate sau cu duritate, ci fii cât mai diplomat și flexibil în gândire! Este bine să îți descătușezi energia acumulată într-o activitate solicitantă!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 mai 2018

Coordonează-ți bine agenda de lucru cu cea a partenerului de viață, astfel încât să vă poată rămâne timp pentru a petrece și împreună. Este important ca în această perioadă să echilibrezi cariera cu planul sentimental, altfel riști să intri într-o discuție ce vă poate nemulțumi pe amândoi. O problemă cu angajații sau cu un coleg de la locul de muncă se rezolvă astăzi deși în ultima perioadă ți-a dat multe bătăi de cap!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 mai 2018

Astăzi dai peste tot felul de oameni arțăgoși și recalcitranți, încât este absolut firesc să-ți sară și ție țandăra la un moment dat. Totuși, fii cumpătat și nu te lăsa dus de val! Învață să dai ordine, să-i atragi și pe alții în acțiunile pe care le-ai început, să nu le faci de unul singur pe toate, altfel te vei simți extenuat. Vei avea succes numai dacă lucrezi în echipă și delegi din sarcinile cu care te-ai împovărat!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 mai 2018

Fii cu băgare de seamă, nervii sunt descătușați azi la tot pasul încât ar fi chiar o mirare să descoperi vreun loc unde lumea ți se adresează amabil și manierat. Succesul depinde numai de atitudinea pozitivă pe care o abordezi în fața provocărilor zilei, deci zâmbește: totul va ieși bine, exact cum vrei! În dragoste, azi contează fidelitatea, sinceritatea, realismul cu care privești relația, fără a te amăgi pe tine și pe partener cu lucruri care nu te reprezintă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 mai 2018

Muncești mult și, cu cât ești mai aglomerat, cu atât apar mai multe aspecte de rezolvat, încât vei deveni stresat de atâtea sarcini. Organizează-te bine sau ia o pauză pentru o vreme până vor fi întrunite condițiile unei evoluții mai bune. Poți folosi cu succes acest răgaz pentru a te informa in plus. Nu asculta de cei care iau în derâdere visele tale. Contează ceea ce simți tu în privința lor și dacă tu te simți în stare să le împlinești, atunci vei reuși.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 mai 2018

Astăzi poate veni către tine o veste care îți taie tot elanul, te ține pe loc și nu mai ai forța necesară de a duce mai departe ceea ce ai început, dar indicat ar fi să nu renunți la visul tău cel mare. Poate fi ziua unui abandon, dar înainte de a spune stop definitiv, fă ceva pentru a salva ce se mai poate. Dacă nu vei încerca nimic, vei regreta mai târziu. Inspirația îți poate aduce din senin idei valoroase, mai ales dacă activezi în domeniul artistic, pe care le poți expune cu o mai mare încredere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 mai 2018

Mergi înainte cu încredere, viitorul se deschide în culori extrem de atrăgătoare pentru tine, deoarece azi primești numai vești bune! Ești mulțumit de modul în care se conturează rezultatele unui proiect și fiecare clipă care te apropie și mai mult de finish, îți amplifică ambiția și pasiunea cu care lucrezi. Este nevoie de puțină organizare a programului de lucru, dar mai ales, să știi să pasezi și altora din sarcinile pe care nu este obligatoriu să le rezolvi numai tu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 mai 2018

Azi degaji încredere prin felul tău de a vorbi și de a acționa, alungi dubiile din mintea celor mult prea sensibili și devii un exemplu demn de urmat. De foarte departe vin cele mai frumoase vești și cele mai utile informații, ca atare îndreaptă-ți atenția spre alte localități sau spre țări străine. Nu te preocupa de lucrurile mărunte din jurul tău, ci privește dincolo de granițele lumii în care trăiești. Dacă pleci la drum, va fi cu succes.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 mai 2018

Astăzi este nevoie de unele explicații din partea ta, mai ales în fața celor care consideră că nu mergi pe căile cele mai corecte. Este indicat să îți exprimi mai clar intențiile. Trebuie să lupți pentru adevăr, deoarece nu ți se va oferi nimic pe tavă fără un efort susținut și legal! Începe să aduni dovezi în favoarea corectitudinii. În felul acesta, vei observa că nu ești singur, că ai alături oameni de încredere pe care te poți baza. Dacă aduni alături de tine grupul adecvat, vei primi tot concursul lui.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 mai 2018

Aștepți un anumit moment căruia îi atribui semnificații foarte speciale și fiecare oră care trece te stimulează din ce în ce mai mult. Totul va fi perfect! Primești vestea cu tentă oficială de care aveai nevoie pentru a trece la etapa următoare a unui proiect. De acum, drumul tău este netezit spre succesul final. Astăzi lași o impresie excelentă și pozitivă pe unde treci și chiar și cei care te priveau cu un dram de nesiguranță încep să își schimbe părerea despre personalitatea ta.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 mai 2018

Astăzi, dacă nu știi să coordonezi proiectele de grup, nu faci altceva decât să iei pe umerii tăi mai mult decât poți duce. Organizează-te și sistematizează totul! Uneori, o piedică nu este un capăt de drum, ci doar ocazia de a îți recăpăta energia pentru a face față la etapele următoare. Fii optimist și încrezător! Dacă te-ai înconjura de oameni negativiști, fii sigur că te-ar influența și pe tine, ori azi ai norocul de a te alătura unui grup de oameni foarte entuziaști.