Un băiețel de doi ani a fost violat de o rudă din partea mamei! A fost dus de urgență la spital! Vomită în continuu și nu își poate reveni din șoc

Publicat: 11/05/2018 | 12:04

Caz înfiorător în județul Prahova! Un băiat în vârstă de doi anișori a fost victima unui viol, vineri dimineața (11 mai), în localitatea Plaiul Câmpinii. Cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Prahova au intervenit pentru preluarea micuțului. 

Medicii au fost solicitați să intervină, pentru a-i acorda primul ajutor și pentru a-l prelua pe micuț. Prima suspiciune în privința copilului este că a fost victima unui viol. Familia băiețelului a fost cea care a sunat la 112 și a cerut ajutor. Potrivit medicilor, copilașul este foarte agitat și a vomitat în continuu. Fiind foarte mic, băiețelul nu poate povesti ce i s-a întâmplat.

Agresorul a fost reținut de către polițiști

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță au spus că există suspiciunea conform căreia copilul a fost victima unui abuz sexual. Acest lucru urmează să fie confirmat de către medicii legiști. Copilul a fost transportat la un spital din Ploiești. Principalul suspect este o rudă a mamei, potrivit stirilekanald.ro. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani, care a fost reținut deja de poliție. Tatăl băiatului le-a spus polițiștilor că el este agresorul.

 

Angie Voicu