Ultimul mesaj al artistei Raluca Roșu, care s-a aruncat de la etajul 6! E cutremurător: „Acum pot sa pun punct „

Publicat: 26/05/2018 | 22:21

Stilista Raluca Roșu a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 6 al apartamentului său. Tânăra avea 28 de ani și a fost internată de mai multe ori la Psihiatrie, unde urma un tratament de specialitate.

Părea convinsă că va trece cu bine peste depresia de care suferea în ultima perioadă, asta reiese din ultimul mesaj pe care îl postase pe site-ul ei, unde de altfel vorbea și despre moarte. Daca am invatat ceva pana acum este ca atunci cand cineva imi spune nebuno! sau esti nebuna!, problema nu sunt aproape niciodata eu. Si ca nu mi se spune ceva despre mine, ci despre cel care arunca un cuvant doar pentru ca asa a auzit sau nu isi doreste sa inteleaga cine sunt. E ok.

Important e sa nu imi (mai) spun eu asta. Putinele adevaruri cu a mic sunt simple. Traiesc cu aceste adevaruri mici si personale, generalizez si cand nu e cazul. Inca invat si nu ma grabesc nicaieri. Revad sezonul 3 din Crazy Ex-Girlfriend. Scriu ceva despre serialul asta misto pentru ca sunt mai mult decat un amestec de nevroze, sunt mai mult decat un diagnostic, medicamentatia pe care sunt acum sau tipul de terapie care in sfarsit functioneaza. Respir si stiu ca acum pot sa pun punct si atunci cand nu e sfarsitul de fapt. Sfarsitul e unul singur daca e, si nici macar de ala nu suntem siguri., a scris stilista.

Anca Toma