FOTO / O bunăciune din showbiz-ul românesc, fotografiată în timp ce alăpta în public! Ipostaza în care toată lumea aştepta să o vadă

De: Cancan
Publicat: 01/06/2018 | 13:02

La începutul anului, Adhiambo Rose, cunoscută în lumea showbiz-ului drept ”mulatra lui Mazăre” a adus pe lume primul său copil. De atunci, ”modelul de ciocolată” este în culmea fericirii, iar pentru ea nu mai contează decât cea mică.(CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA MULATRĂ DIN SHOWBIZ A FLIRTAT CU 3 MASCULI ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE!)

Adhiambo Rose  face parte din categoria femeilor care nu au o problemă ca să își alăpteze bebelușii în public. Recent, Rose a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apărea în timp ce își hrănea copilul la o terasă dintr-un renumit centru comercial. Mai mult decât atât, ”modelul de ciocolată” le-a mărturisit prietenilor din mediul virtual faptul că: ”E o plăcere să alăptez în public”. (NU RATA, AICI: GIGI BECALI I-A TRIMIS CONTRACTUL ÎN ALB LUI… ȘUMUDICĂ! ”AȘTEAPTĂ DOAR SĂ SEMNEZE!”)

Imediat ce a făcut publice imaginile cu pricina, cea supranumită ”mulatra lui Mazăre” a fost asaltată cu zeci de mesaje și aprecieri de către internauți.”Uneori îi invidiez pe cei mici”, a fost cometariul unui fan.

Părăsită de tatăl copilului

Deși era în culmea fericirii că va aduce pe lume primul ei copil, Rose a fost părăsită de tatăl bebelușului. Totul s-a întâmplat la nici două luni de la naștere. Atunci când a rămas însărcinată, ”mulatra lui Mazăr”e a fost luată prin surprindere. A mărturisit nu se aștepta să devină mamă, pentru că medicii o asiguraseră că nu poate face copii. (VEZI DETALII AICI)