Oana Zăvoranu a rupt tăcerea despre operațiile sale estetice! Ce modificări a suferit vedeta: „În afară de sâni…”

Publicat: 05/06/2018 | 18:58

Oana Zăvoranu nu-și arată deloc vârsta! Trecerea timpului se pare că nu a afectat-o pe bruneta care se poate lăuda cu un trup de milioane. Vedeta are o siluetă care poate stârni invidia oricărei reprezentante ale sexului frumos, motiv pentru care în garderoba ei se găsesc numai haine care să-i scoată în evidență formele fără cusur.

Bruneta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care clarifică faptul că este naturală. A avut doar implanturi mamare, care, în cele din urmă a renunțat la ele.

Nu am operații estetice nicăieri în afară de sâni… pe care după opt încercări ( reușite majoritatea) i-am scos! Acum sunt 100% NATURALĂ. Nu am silicon în buze sau pomeți, nu am filere de umplere,nu am botox, nu am implanturi de bărbie, pomeți, fese, etc….nu am operații de blefaroplastie sau lifting, NICĂIERI!

Nu abuzez de mult machiaj, de fapt mă obosește să mă machiez, nu am MAKE-UP ARTIST…ce situație!???… Singură îmi fac machiajul de zi cu zi, fără să îmi ia mai mult de 15 minute… Nu mă sculptez sau gletuiesc, pentru că sunt norocoasă să nu trebuiască să mă izmenesc opt sute de ore în oglindă ca să ‘imi dau o față să pot ieși pe stradă… A voastră, uneori, Oana️”, a explicat vedeta pe pagina sa de Facebook.

Anca Toma