Intervenţie inedită în Mehedinţi! Jandarmii au scos din maşina unui poliţist o viperă

De: Cancan
Publicat: 05/06/2018 | 23:39

Se pare că în ultima perioadă au fost înregistrate tot mai multe cazuri în care şerpii au fost descoperiţi în locuințele din Mehedinţi. Locuitorii din Severin sunt în panică, iar acum jandarmii au scos o viperă din mașina unui polițist!

După mai multe cazuri înregistrate în care șerpii au fost descoperiți în mai multe locuințe din Mehedinți, iată că acum jandarmii au fost solicitați pentru a scoate o viperă din mașina unui polițist. (CITEȘTE ȘI: ŞERPI DE PESTE UN METRU LUNGIME, ÎNTR-UN LOC DE JOACĂ DIN DOLJ!)

“Zilele trecute am acordat sprijin colegilor pompieri pentru îndepărtarea unui șarpe dintr-o locuință. În această seară, colegii de la IPJ Mehedinți, ne-au cerut ajutorul pentru a scoate o viperă din mașina unui polițist.”, se arată într-un comunicat al IJJ Mehedinţi.

Șerpii fac ravagii în Mehedinți

Un bărbat din Drobeta Turnu Severin s-a trezit, vineri, cu un şarpe în apartamentul său, astfel că a solicitat ajutor reprezentanţilor ISU Drobeta al judeţului Mehedinţi. Bărbatul locuia într-un apartament situat la parterul blocului. (CITEȘTE ȘI: VIDEO. DOI ȘERPI MAI MARI DE UN METRU, PRINTRE COPII, LA UN LOC DE JOACĂ DIN CALAFAT)

“Detaşamentul Dr. Tr. Severin a intervenit pentru evacuarea unei reptile (şarpe) dintr-un apartament situat pe strada V. Babeş din municipiu. Şarpele a fost capturat şi urmează a fi eliberat în mediul lui natural.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Tîrcă.