Dan Deneș de la Fly Project își ia fetița la concerte: ”Când a intrat tati pe scenă am văzut fericirea pe chipul ei”

De: Cancan
Publicat: 06/06/2018 | 22:09

Dan Deneș este un tătic model! Artistul are concerte în toată țara și mii de fani însă atunci când cântă pe scena de acasă… are cel mai înfocat fan!

Dan Deneș are o căsnicie fericită și doi copii frumoși. Și dacă… momentan băiețelul lui nu-l poate însoți la concerte, ei bine, Nicole fetița lui mai mare este cel mai înrăit fan. Micuța a cântat și a dansat pe piesele tăticului ei și s-a distrat de minune. (CITEȘTE ȘI: DAN DE LA „FLY PROJECT” ŞI SOŢIA LUI AU ALES NUMELE BEBELUŞULUI. CÂTE KILOGRAME A LUAT ÎN TIMPUL SARCINII RALUCA DENEŞ)

“Am profitat de faptul că am avut concert acasă și ne-am pus toți Deneșii în mașină și am plecat la concert. Nicole, care știe piesele noastre de concert, a așteptat să intrăm pe scenă chiar la locul vip. Când a intrat tati pe scenă am văzut fericirea pe chipul ei. Eram fericit pentru fericirea ei. A dansat timp de 45 de min toate melodiile fără a se simți obosită. A urcat și pe scenă, iar Tudor a prezentat-o. După show era cel mai fericit copil și toată seara a spus tuturor că a fost la concertul lui tati și a lui Tudor și că s-a distrat. Cred că ajungem la un moment dat când de fapt fericirea noastră e de fapt zâmbetele copiilor noștri și bucuriile lor.”, a declarat Dan Deneș pentru CANCAN.RO .

Dan și Raluca au o relație de 8 ani

Dan și Raluca trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 8 ani. Ei au împreună o fetiță și un băiețel și şi-au oficializat relaţia în luna mai a anului 2014. Dan Deneș a cerut-o pe Raluca de soție în timpul unui sejur romantic la Paris.

This browser does not support the video element.