”Ginerele” Andreei Esca recunoaște cum i-a intrat pe sub piele prezentatoarei

De: Cancan
Publicat: 20/06/2018 | 11:04

Cântărețul Mario Fresh și fiica Andreei Esca trăiesc o poveste de dragoste pură și foarte specială. Cei doi sunt nevoiți să treacă acum peste un mare impas: Alexia va pleca la studii în străinătate, iar acesta va fi cel mai greu test de trecut de către cei doi.  Un lucru este cert: Mario a ”cucerit-o” și pe Andreea Esca.

Invitat în cadrul emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani”, Mario Fresh a fost întrebat cum se înțelege cu Andreea Esca, mama Alexiei.

Soacra mică mă acceptă… suntem ok.  Am grijă de ea (n.r. Alexia)”, a declarat Mario Fresh.

Fata Andreei Esca este răsfățată mai tot timpul de Mario. Tânărul îi face mereu surprize Alexiei, ba chiar i-ar și găti. Alexia este clasa a 12-a și va susține examenul de bacalaureat la vară, iar pentru asta se pregătește intens.

Deși par a avea relația perfectă, Alexia și Mario Fresh se vor despărți din cauza distanței. Fiica Andreei Esca își dorește să meargă să studieze la facultate în străinătate, în timp ce Mario Fresh va rămâne în România să se ocupe de cariera lui de artist. Chiar și așa, Alexia își propune să facă naveta, astfel încât distanța să nu mai fie o problemă pentru ei.