Oana Roman, adevărul despre operațiile estetice. „42 spre 43. Fără…”

Publicat: 19/08/2018 | 19:45

Oana Roman a urcat, recent, pe contul personal de socializare o fotografie în care apare fără pic de machiaj, ocazie cu care le-a dezvăluit prietenilor virtuali motivul pentru care are tenul perfect, fără riduri, deși are aproape 43 de ani. Interesant este faptul că nu a apelat niciodată la operațiile estetice. Conform spuselor sale, nu a suferit nicio intervenție de înfrumusețare. 

„42 spre 43. Fără filtre, fără machiaj, fără botox şi totuşi fără riduri! Genă bună de la mama!”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei.

În concluzie, fiica fostului premier al României reușește să aibă un ten impecabil fără să apeleze la ajutorul medicilor sau la tratamente costisitoare de înfrumusețare.

Ești minunată, Oana! Cu siguranță genele moștenite sunt importante. Însă faptul că iubești, că ești iubită, dragostea pentru pitica voastră și toate realizările tale sau ale familiei tale sunt la fel de importante. Salutări dragi din Germania„, a fost mesajul unei fane pentru Oana Roman.

Răzvan Scarlat
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. ... citește mai mult