Halucinant răspunsul primei femei antrenor de fotbal la o echipă de bărbați: ”Fac selecția după mărimea penisului!”

Publicat: 21/01/2019 | 12:47

Imke Wubbenhorst are 30 de ani și este o pasionată a fotbalului. De altfel, are carnet de antrenor, dar a devenit, de curând, prima femeie antrenor al unei echipe de bărbați. Fostă fotbalistă, ea pregîtește formația BV Cloppenburg, din Lower Saxony Oberliga (liga a 5-a).

A devenit celabră printr-o replica de zile mari, la o conferință de presă. „Ai o sirenă cu tine pentru a-i avertiza pe jucători să se îmbrace repede când apari în vestiar?”, a fost întrebarea reporterului. „Bineînțeles că nu. Sunt profesionistă. Fac selecția după mărimea penisului„, a fost răspunsul care a declanșat mult amuzament în sala de conferințe.

Cine este Imke Wubbenhorst

Ca jucătoare, Wubbenhorst a evoluat pe postul de mijlocaș și a câștigat de două ori Campionatul European cu naționala U19 a Germaniei. A jucat în Bundesliga pentru Hamburg.

A ajuns la Cloppenburg, unde ulterior a devenit antrenoarea echipei de fete, în 2016. Acum, a ajuns să pregătească formația masculină.

„Subiectul (n.r. faptul că este femeie) mă enervează. Vreau să fiu judecată după performanțe, nu pentru că sunt femeie sau bărbat. Nu am nicio problemă de autoritate în vestiar. Sunt profesoară.

Mai avem 12 meciuri pentru a nu retrograda. Va fi o misiune dificilă. Mulți mi-au spus că e sinuidere ce am făcut și m-au întrebat de ce am preluat echipa. Singura mea teamă este că dacă vom retrograda, se va spune că este din cauza faptului că sunt femeie”, a spus Wubbenhorst.

Cristian Blanuta
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția ... citește mai mult