Accident grav în Vaslui! Un șofer de 18 de ani a spulberat 5 mașini în parcarea unui mall

De: Cancan
Publicat: 15/02/2019 | 10:31

Un şofer din Vaslui, în vârstă de 18 ani, a provocat un accident grav, după ce a intrat cu viteză foarte mare în parcarea unui mall, spulberând nu mai puţin de 5 maşini. Tânărul cu permisul abia luat nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a lovit tot ce i-a ieşit în cale.

Din primele cercetari, se pare că șoferul nu a adaptat viteza și a scăpat volanul de sub control.

La fața locului a sosit și un echipaj al Poliției Rutiere, care l-a testat pe tânar cu alcooltestul, rezultatul fiind 0. Acesta a fost dus la sediul Poliției, pentru audieri, informează vremeanoua.ro.

Zona Crepusculară la Maternitatea Vaslui. O femeie a născut un copil… invizibil

Pare de domeniul științico-fantastic cee ace s-a întâmplat la spitalul din Bârlad! O femeie a ajuns de urgență acolo, acuzând dureri de naștere, dar medicul de gardă a constatat că nu este vorba de un bebeluș. Astfel, ea a fost trimisă acasă cu diagnosticul de sarcină închipiuită. Ce a urmat este halucinant.

Femeia de 30 de ani, din comuna Fãlciu, a ajuns pe 7 februarie cu ambulanța la spital, acuzând dureri de naștere.A fost înregistrată cu sarcină la termen și imediat a fost chemat medicul specialist ginecolog. Femeia a fost dusă apoi în sala de nașteri.

Medicul ginecolog de gardă, Adina Boca, a constatat că în pântelece femeii nu se află niciun copil! Degeaba a susținut femeia că are sarcină ascunsă, după cum spune ea că a fost diagnosticată în Germania, pe 15 ianuarie. (Citește mai multe detalii AICI)