Raluca Pastramă, o adevărată bombă sexy. Cum arată soția lui Pepe în costum de baie

De: Cancan
Publicat: 20/07/2019 | 18:04

Cu toții știm că titulatura de vedetă are nevoie de atenție, fiind mai mereu sub privirile tuturor, iar Raluca Pastramă nu este o excepție. În trecut, bruneta a fost nevoită să scape chiar de 25 de kilograme. Aceasta pare că nu este niciodată mulțumită de silueta sa, așa că nu se abate de la dietă și stil de viață sănătos.

Raluca Pastramă este foarte atentă la cum arată, mai ales că a devenit deja mamă de două ori. Aceasta a reușit să scape în numai 4 luni de zile de nu mai puțin de 25 de kilograme. Pepe, soțul său, a dezvăluit în trecut cum a reușit bruneta să revină la formele inițiale, dar să se și mențină.

Recent, bruneta a apărut la piscină, în costum de baie, alături de soțul ei, care își sărbătorește ziua de naștere.  Raluca s-a afișat într-un costum de baie din două piese, de culoare nude, atrăgând atenția asupra formelor sale perfecte.

La multi ani, iubirea mea, sa-ti dea Dumnezeu putere, liniste langa noi si din ce in ce mai multe impliniri profesionale pentru ca esti un om care a muncit si merita ! Ai împlinit 40 de ani de întelepciune, te iubesc!”, i-a transmis Raluca lui Pepe.

Copleșitor!!! Cred că acesta este cuvântul care descrie cel mai bine sentimentul pe care l-am avut când am încercat sa deschid telefonul în urmă cu 10 minute!!! Este un pic blocat și vă multumesc mult, mult de tot!!! ❤ Daca s-ar putea, aș ciocni un pahar de șampanie, de suc, de cocktail ? cu fiecare dintre voi !!! ❤ Vă mulțumesc mult, mult de tot pentru mesajele, sms-urile, postările, comentariile frumoase !!! ? Vă iubesc !!!”, este mesajul transmis de Pepe.

Raluca și Pepe, căsătoriți de șase ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria.  Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat și religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat.