Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc de nuntă și botez. Câți invitați vor avea

Publicat: 07/08/2019 | 17:46

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc pentru două evenimente importante din viața lor, cununia religioasă și botezul celei mici, Iris. Cei doi se vor cununa religios în weekendul 23-25 august și va fi ceva retrâns, doar familia și prietenii apropriați le vor fi alături.

Urmează să alegem biserica. Nu e nuntă, e doar cununie religioasă, va fi o petrecere restrânsă, cu familia și câțiva prieteni, în jur de 40 de persoane. Soția mea ar vrea să facem acasă petrecerea, dar avem și propuneri de locații. Am vrut să facem separat cununia noastră religioasă și botezul fetiței, pentru ca fiecare să aibă data lui. Gabriela are în lucru rochia de mireasă și nu vrea să o văd până în ziua nunții.”, a declarat, pentru Libertatea, Tavi Clonda.

La două săptămâni după ce vor deveni soț și soție în fața Domnului, își vor creștina fetița cea mică, Thea Iris Selena. Botezul e programat pe 6 septembrie. Părinții au ales localul unde vor celebra evenimentul, iar petrecerea va fi mare, fastuoasă, diferită de cea organizată de vedete după cununia religioasă.

Vom avea peste 100 de invitați la botez. Voi cânta la petrecere alături de bandul meu și sunt sigur că vor cânta și colegii mei de la Naționala Artiștilor Fotbaliști. Vrem să fie și muzică populară”, a conchis Tavi Clonda pentru aceeași sursă.

Gabriela Cristea a slăbit 12 kilograme

Gabriela Cristea ține o dietă strictă. prin care a reușit să slăbească 12 kilograme. În această vară, vedeta are două evenimente importante din viața ei, nunta și botezul celei de-a doua fetițe. Petrecerea va fi una destul de intimă, vor participa aproximativ 20 de persoane.

Prezentatoarea se pregăteşte intens pentru ziua cea mare. Ţine o dietă bazată doar pe carne şi salată, care a ajutat-o să scape deja de 12 kilograme. Pe lângă asta, Gabriela bea ceaiuri pentru slăbit.

„Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu…Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii online “Cristina Şişcanu Show”.