2012 vazut din garaje! Vezi care sunt vedete care si-au luat cei mai tari bolizi anul acesta

De: Cancan
Publicat: 01/01/2013 | 20:22

Ion Tiriac

Acest model atinge 100 km/ora in 3,5 secunde, iar viteza maxima la care poate ajunge este de 350 km/ora.

In toata lumea exista doar 75 de modele asemanatoare, iar cel al lui Tiriac este produs al 36-lea din seria limitata.

Dupa nefericitul accident rutier pe care l-a suferit anul acesta, cand a fost lovit de un tramvai, Mircea Lucescu si-a cumparat o masina noua si si-a angajat si sofer. Antrenorul formatiei Sahtior Donetk si-a cumparat un Range Rover Vogue, pentru care a achitat aproape 100.000 de euro.

La inceputul lui 2012, cel mai bogat fotbalist din Liga I, George Tucudean, si-a mai adaugat o piesa in colectia sa de masini, din care mai faceau parte un Audi R8 si un Porsche Panamera. Tucudean a platit 207.000 de euro pentru masina visurilor sale, un Ferrari 458.

Andreea Ibacka si-a luat si ea masina noua in 2012. Un mini-bolid pe care l-a considerat potrivit pentru o tanara doamna. Este vorba despre un Citroen DS3, la care a ales cea mai eleganta culoare a gamei – brun perlat. Noua masina a Andree are 150 de cai putere la un motor de 1,6 benzina.

In 2012, Dan Bittman si-a pierdut vocea, dar s-a si ales cu ceva nou. O limuzina Mercedes SL 350, dotata cu un motor V6 de 302 cai putere. Pentru aceasta achizitie de marca, solistul de la Holograf a scos din cont 120.000 de euro.

Dupa ce mult timp s-a plimbat mai mult la volanul masinii Biancai, Adrian Cristea si-a tras si el un SUV la care multa lume viseaza, in urma cu mai putin de doua luni. “Printul” a incercat sa o dea pe spate pe Bianca Dragusanu cu un Audi Q7 3.0 TDl de ultima generatie.

Un om de afaceri necunoscut a uimit pe toata lumea cu automobilul pe care l-a achizitionat in 2012. Vasile Crestin a fost fotografiat in Londra la bordul unui Lamborghini Gallardo Hamann Victory II, bolid cu 580 de cai putere, al carui pret este de aproximativ 350.000 de euro.

Fotomodelul international Ana Maria Popa a uimit pe toata lumea vara aceasta, la bordul unei masini de forta, un Wrangler Rubicon decapotabil, venit parca direct de la raliul Dakar. Pentru cei care nu stiu cum a ajuns Ana Maria la bordul acestei masini, trebuie precizat ca ea este iubita lui Costelus Casuneanu.

Daniel Pancu a avut cea mai surprinzatoare aparitie motorizata in 2012. Deoarece are permisul suspendat o lunga perioada, dupa ce a fost prins beat la volan, rapidistul a gasit o solutie inedita. Si-a cumparat un moped, pentru conducerea caruia nu are nevoie de permis. “Bolidul” prinde doar 45 de kilometri pe ora.

Bruneta a primit cadou de la Mos Craciun o masina de peste 50.000 de euro

Si Madalina Pamfile a primit o masina frumoasa anul acesta, chiar de Craciun. La doar cateva zile dupa ce si-a luat carnetul de conducere, ea a primit cadou de la iubitul ei, chiar de Craciun: un autoturism de teren a carui valoare depasteste 50.000 de euro.
 

Gabriel Esanu