2013 a fost un an de cosmar pentru el! Vezi cum suna bilantul lui Adi Sina la finalul anului si ce l-a suparat

De: Cancan
Publicat: 29/12/2013 | 00:27

Cantaretul a marturisit in exclusivitate pentru CANCAN.ro ca scandalul cu fostii lui colegi de trupa l-a facut sa treaca prin clipe de cosmar, pe care nu le va uita prea curand. Adi a dezvaluit ca, din aceasta cauza, 2013 a fost cel mai greu an din viata sa.

De cand s-a despartit de colegii lui de trupa, Adi si-a continuat cariera solo

„A fost un an foarte greu pentru mine, din mai multe puncte de vedere. Poate cel mai important a fost ca a trebuit sa facem reorganizari in formatia Akcent. Fostii mei colegi au pornit un razboi impotriva mea, total gratuit. Au incercat sa distruga numele Akcent si sa ma distruga si pe mine. Din pricina asta am avut un an greu”, a declarat artistul.

Desi a trecut deja ceva timp de la izbucnirea scandalului, Adi nu a revenit nici acum la sentimente mai bune fata de fostii sai colegi. Cantaretul a dezvaluit pentru CANCAN.ro ca nu mai tine legatura cu ei si ca nici nu crede ca ii va ierta prea curand.

Anca asteapta sa nasca din zi in zi

„Nu avem nicio relatie acum, cu toate ca eu mi-am dorit sa pastram o relatie buna, amicala, prieteneasca. Ei au incercat insa cu toate puterile lor sa distruga munca pe care am cladit-o in multi ani si asta m-a facut sa tai orice legatura cu ei”, a spus acesta.

Pana in aceasta toamna, Akcent parea una dintre cele mai rezistente trupe din Romania

S-au despartit acum cinci luni

Dupa 12 ani de cariera, trupa Akcent s-a destramat cu scandal la sfarsitul lunii iulie a acestui acestui an. Anuntul oficial a fost facut, insa, la inceputul lunii septembrie, iar motivul a fost legat de bani. Mihai Gruia si Sorin Brotnei nu au fost de acord cu repartizarea veniturilor trupei, asa ca au decis sa paraseasca formatia. Desi, initial, parea ca lucrurile au fost reglementate elegant intre cei trei, Mihai si Sorin au refuzat ca Adi sa foloseasca in continuare numele de „Akcent”, asa ca au ajuns sa isi „negocieze” problemele prin intermediul avocatilor.

Aiana Dinu

This browser does not support the video element.