Momentul care l-a făcut pe Mihai Petre să plângă! Andra, şocată: „Nu l-am văzut niciodată aşa”. Sara Ardelean a primit Golden Buzz la Românii au Talent

De: A. D.
Publicat: 21/03/2020 | 09:33

În sezonul zece al emisiunii „Românii au talent”, Mihai Petre a fost impresionat până la lacrimi de o fetiță de numai zece ani. Cu mișcări de das aproape ireale tânăra l-a cucerit pe jurat.

Sara Ardeleanu a făcut senzație pe scena de la „Românii au talent”. Talentul ei a dus-o direct în semifinală. Mihai Petre a fost cucerit de mișcările tineri dansatoare și a apăsat Golden Buzz-ul. „Sara, tu ești minunea mea sezonul ăsta”, a spus Mihai Petre, vizibil emoționat. (CITEȘTE ȘI: CE STUDII ARE MIHAI PETRE, JURATUL DE LA ROMÂNII AU TALENT. VEDETA PRO TV NU ESTE DOAR DANSATOR PROFESIONIST!)

Chiar și colegii juratului au fost mișcați de talentul Sarei, dar și de reacția dasatorului. „Nu știu dacă l-am văzut vreodată pe Mihai Petre plângând, tu ai reușit asta”, a spus Andra. (VEZI ȘI: SURPRIZĂ! SMILEY A DEZVĂLUIT CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FILMĂRILE EMISIUNII ROMÂNII AU TALENT ÎN TIMPUL CRIZEI PROVOCATĂ DE CORONAVIRUS)

Pasiunea pentru dans a Sarei Ardeleanu a pornit încă de când era foarte micuță și a reușit să facă performanță la o vârstă fragedă.

”Pe la 4 ani am mers pentru prima dată la o școală de dans și prima mea coregrafă m-a testat și m-a băgat direct în grupa de performanță, deși eram foarte mică. Ea a crezut în mine, m-a susținut, iar pasiunea mea pentru dans m-a făcut să îmi dezvolt talentul”, a povestit tânăra

”Am fost la concursuri naționale și internaționale de dans și în cel mai frumos musical din toate timpurile, numit My Fair lady din România, în care joc în prezent rolul micuței florărese din Covent Garden alături de cei mai iubiți artiști, muzicieni și dansatori. Am obținut titlul de campioană mondială la dans contemporan la categoria mea de vârstă”, a mai spus Sara despre realizările ei.

„Simt că-i momentul meu”

Visul tinerei dansatoare s-a împlinit. De mulți ani își dorea să ajungă pe scena „Românii au talent”.

”De mică visez să ajung pe scena de la Românii au talent, iar acum simt că-i momentul meu. Poate și pentru că 10 este cifra mea norocoasă. Pe 10 m-am născut, am făcut 10 ani și este sezonul 10 la Românii au talent. Să fie cu noroc!”, a povestit fetița de zece ani.