Nea Mărin, primele declarații după ce s-a vindecat de coronavirus: ”M-am speriat!”

Publicat: 10/10/2020 | 22:12

Nea Marin a fost depistat cu noul coronavirus în timpul filmărilor pentru show-ul “Poftiți pe la noi”. După perioada în care a stat în spital, celebrul coregraf s-a vindecat și a vorbit despre experineța prin care a trecut.

Partenera prezentatorului a fost diagnosticată cu COVID-19 la câteva zile după ce rezultatul testului făcut de Nea Mărin a ieșit pozitiv. Imediat ce s-a aflat despre infecția lui, producătorii emisiunii “Poftiți pe la noi” de la Antena 1 au sistat filmările. Nea Marin și soția lui au fost internați la Institutul Matei Balș din Capitală.

Acum, Nea Mărin s-a vindecat și a vorbit despre experiența neplăcută prin care a fost nevoit să treacă.

”M-am speriat. Până acolo am fost Nea Marin, dar din clipa aia…Am avut fracțiuni de secundă când am zis «bă dacă eu nu mai ies de aici sau soția sau dacă împreună». Și cu ocazia asta le spun la toți prietenii noștri să se ferească, să aibă grijă, să poarte mască pentru că nu e de joacă. Eu am fost acolo”, a declarat Nea Mărin.

Speak și Ștefania au intrat în contact direct cu Nea Mărin

Nea Mărin a aflat că a contractat COVID-19 după ce a petrecut mai multe zile la Techirghiol, o zonă în care s-au făcut recent filmări pentru show-ul “Poftiți pe la noi”, care urmează să fie difuzată la Antena 1. El a fost internat la Institutul Matei Balș din Capitală. (CITEȘTE ȘI: OLTENII LUI „NEA MĂRIN” AU DAT ATACUL LA NOUA RECOLTA DE ZAIBĂR. „BEI UN PAHAR ŞI…”)

În cadrul show-ului, au participat mai multe vedete. Printre acestea s-au numărat și Speak cu Ștefania. După ce au intrat în contact direct cu Nea Mărin, cei doi și-au făcut testul pentru coronavirus. Iar, din fericire, rezultatul a fost negativ.

„Rezultatul este negativ pentru amândoi. Am ales să facem şi al doilea test pentru a fi siguri. (…) Am scăpat ca prin urechile acului. Mă bucur că acum putem ieşi din casă. (…) Oricum, nu avea rost să vorbim până nu ştiam ceva sigur. Nu avem simptome, nu avem nimic”, a spus Speak pe YouTube.