Andreea Bălan, mesaj emoționant de pe patul de spital. Care este starea de sănătate a artistei

Publicat: 03/11/2020 | 17:58

Andreea Bălan a ajuns de urgență, azi-noapte, la spital din cauza unor dureri abdominale greu de suportat. În momentul de fașă, starea de sănătate a artistei este bună, iar vedeta a transmis un mesaj de pe patul de spital.

Medicii i-au acordat primele îngrijiri și a fost stabilizată, însă Andreea Bălan a rămas în continuare internată la clinica privată la care a ajuns azi-noapte. Potrivit surselor CANCAN.RO, Andreea Bălan ar fi fost la un pas de septicemie. Motiv pentru care medicii sunt pregătiți oricând să o supună pe Andreea Bălan la o intervenție chirurgicală, dacă starea ei de sănătate se agravează.

În momentul de față, artista se simte mai bine și a transmis un mesaj de pe patul de spital.

”Viața îți dă cât poți duce”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, în dreptul fotografiei publicate. Fanii au reacționat rapid și i-au urat multă sănătate artistei.

Andreea Bălan, mesaj de pe patul de spital

Andreea Bălan, la un pas de moarte

Andreea Bălan a adus-o pe lume pe mezina familiei la începutul lui martie 2019, prin cezariană, la Spitalul Sanador. Intervenția a fost una de succes, doar că artista a suferit o embolie amniotică la scurt timp după ce fetița ei a venit pe lume. Situația, însă, a fost gestionată cu maximum de profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador. (CITEȘTE ȘI: CUM SE DESCURCĂ ANDREEA BĂLAN ÎN POSTURA DE MĂMICĂ SINGURĂ, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE GEORGE BURCEA)

Andreea Bălan mărturisea atunci că, deși, a filmat drumul spre maternitate, a făcut chiar și un vlog înainte de a intra în sala de operații pe 4 martie, ea nu își amintește nimic.

Nu-mi aduc nimic aminte de tot ce s-a întâmplat înainte, cum am ajuns la maternitate, cum m-am schimbat în cămaşă, cum s-a făcut un EKG la inimă şi cum mă îndreptam spre sala de naşteri. Dar am filmările pe telefon. Dar mă uit ca la un film. (…).

Mi s-a spus că au scos fetiţa și am zis: «Ce frumoasă e!». Nu-mi aduc aminte, nimic, nimic. Și atunci, după ce am spus: «Ce frumoasă e!», am şi pupat-o, am intrat în stop cardio-respirator şi imediat m-au resuscitat și m-au intubat. Și a durat câteva ore bune, pentru că mă închiseseră și după aceea m-au deschis din nou şi au curăţat tot. Și a durat câteva ore până au putut să îi spună lui George ceva… concret și apoi m-au dus la Terapie Intensivă.

A fost o suferinţă foarte mare mai ales pentru familia mea. Eu ca eu, că eu sunt inconştientă, intubată, mă trezesc sedată happy că am trecut peste, nu am realizat. Dar cel mai greu a fost familiei mele. Mamei mele, soţului meu, prietenilor mei, echipei mele, fetelor mele, band-ului… le-a fost greu să afle aşa ceva despre o persoană atât de veselă, atât de nebună… George mi-a zis când te-am văzut intubată nu mi-am imaginat vreodată să o văd pe mama copiilor mei şi pe soţia mea să o văd aşa fără viaţă şi fără… îţi faci tot felul de scenarii.Te gândeşti se trezeşte, nu se mai trezeşte, rămâne cu sechele, ce fac… adică e foaret greu pentru familie”, a mărturisit Andreea Bălan în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.