Brigitte Pastramă, scandal cu o companie de telefonie: ”Nu mai înțeleg nimic!”

Publicat: 22/12/2020 | 07:29

Brigitte Pastramă s-a supărat rău, chiar în pragul sărbătorilor. O companie de telefonie mobilă a fost aceea care i-a provocat neplăcutele stări.

În cadrul emisiunii ”Brigitte și Pastramă”, diva a povestit ce i s-a întâmplat fix atunci când a început să-și decoreze casa pentru sărbătorile de iarnă. „Ce am observat eu aici în București este faptul că toată lumea încearcă, cei care au case, să își orneze cât mai frumos, așa ca în filmele americane. Nu se putea să nu îmi cumpăr și eu, ani la rând. În fiecare an am tot adunat luminițe peste luminițe. Anul acesta a fost o bucurie să le pun pe toate. Abia am așteptat să vină Crăciunul”, a dezvăluit Brigitte.

Brigitte Patramă, scandal cu o companie de telefonie: ”Nu mi înțeleg nimic!”

Telefonul avea să strice totul. În momentul în care a vrut să apeleze pe cineva, vedeta a fost înștiințată că a uitat de factura de plată. Brigitte a spus, imediat, că facturile sunt la zi. „Mi-au tăiat telefonul și nu înțeleg că scrie factură: 0 lei. Dacă știam, plăteam, dar ce să plătesc? Chiar nu mai înțeleg nimic, ceva e putred”, a spus, supărată, Brigitte. „Tot elanul meu cu decoratul casei de Crăciun s-a dus în momentul în care am încercat să sun pe cineva și am văzut că îmi este tăiat telefonul. Cu o zi înainte am fost și la biroul lor și m-am uitat și pe aplicație. Scria zero lei de plată”, a aprofundat ideea Brigitte. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE ȘI FLORIN PASTRAMĂ URMEAZĂ SĂ DEVINĂ PĂRINȚI? DEZVĂLUIREA CARE I-A DAT DE GOL)

Avea, totuși, să se calmeze. Florin Pastramă a povestit cum a decurs totul. „Cum eram eu în pat, așa relaxat, vine a mea Brigitte, mă așteptam să țipe cu gura mare cum o știu eu pe ea. (…) Cred că a fost o greșeală de la ei, că ne-au oprit telefoanele. Mă așteptam ca Brigitte să fie nervoasă ca de obicei, dar mulțumim lui Dumnezeu, sunt sărbătorile și Brigitte e mai bună”, a spus Florin.

Cristian Blanuta
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția ... citește mai mult