Tragedie pentru un român stabilit în Italia. A fost găsit înecat în mare

De: Cancan
Publicat: 11/09/2021 | 21:58

Tragedie fără margini pentru un român stabilit de puțin timp în Italia. Băiatul se mutase în urmă cu o zi în provincia Vibo Valentia cu familia sa în căutare unui loc de muncă. Tânărul și-a găsit sfârșitul într-un mod dramatic mult prea devreme. 

 

Viața tânărului român s-a sfârșit într-un moment ce trebuia să fie dedicat relaxării. Valurile mării au luat viața românului care mersese la plajă pentru câteva momente de liniște. Echipajele medicale au fost chemate la fața locului pentru a încerca resuscitarea acestuia însă veștile triste nu au întârziat să apară. La scurt timp Carabinierii Gărzii de Coastă au sosit și ei pentru a stabili exact circumastanțele în care s-a petrecut tragedia.

(VEZI ȘI:O ROMÂNCĂ A FOST GĂSITĂ ÎN COMĂ ALCOOLICĂ ÎN FAȚA UNUI BAR DIN ITALIA. A FOST DATĂ AFARĂ PENTRU O AVENTURĂ ÎN FAMILIA BĂTRÂNULUI PE CARE ÎL ÎNGRIJEA)

Tragedie fără margini în Italia

Cu doar o zi înainte să moară, tânărul se stabilise alături de familia lui în Pizzo din provincia Vibo Valentia din Italia. Românul era în căutarea unui viitor mai bun pentru el și cei apropiați și era decis să înceapă o viață nouă în Italia. Se pare că soarta nu a ținut ”pasul”cu planurile acestuia. Tânărul avea să-și găsească sfârșitul înecat în valurile mării.

Trupul neînsuflețit a fost găsit în mare, iar toate eforturile pentru a-l readuce la viață au fost în zadar. Echipa medicală a declarat decesul tânărului imediat după manevrele de resuscitare.

(VEZI ȘI:UN ROMÂN A FOST GĂSIT MORT ÎNTR-UN LAC DIN ITALIA, DUPĂ CE A FĂCUT UN PARIU LA BEȚIE)

 

Sursa foto: Pixabay.ro