Raluca Bădulescu, prima reacție după a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă, în timp ce era la volan

De: Cancan
Publicat: 17/11/2021 | 22:07

Raluca Bădulescu a fost oprită în trafic, săptămâna trecută, pentru un control de rutină. Celebrei jurate de la “Bravo, ai stil!” i s-a făcut testul rapid, acesta ieșind pozitiv la substanțele care se numesc benzodiazepine. 

După această întâmplare, Raluca Bădulescu a fost invitată la emisiunea Teo Show, acolo unde a vorbit despre întâmplarea nefericită prin care a trecut cu doar câteva zile în urmă.

”Așa mă nimeresc eu, numai în situații nepotrivite.  Am văzut doar vreo două titluri. Ca de obicei, titlurile sunt titluri, trebuie să fie pompoase și nu se ține cont de ceea ce contează cu adevărat. Eu sper din suflet ca oamenii să se uite la noi și să asculte ceea ce avem de spus. (n.r. Teo Show). 

Titlul care m-a frapat a fost: ”Raluca Bădulescu a consumat subtanțe interzise la volan. Dosar penal”. După aceea, în continunarea articolului, pe care sper că unii oameni îl deschid,  este vorba de medicamente pentru somn, despre anxiolitice, pe care le iau sub prescripție medicală, medicamante pe care nu le iau tot timpul, în cantitatea recomandată de medic, medicamente pe care le iau, exclusiv, seara.

Când am fost în acel control de rutină, domnii (n.r. polițiști) s-au comportat impecabil, cu un comportament civilizat, tot respectul. Într-o seară, când ne întorceam de la filmări, de la Bravo, ai stil, cred că era o oră mai târzie, toate bune și frumoase. Eram puțin obosită după o zi întreagă, este normal. Munca aceasta în televiziune presupune mai mult decât să ne facem părul frumos și să ne aranjăm.

M-a oprit Poliția, pentru controlul de rutină, mi-a cerut carnetul. A ieșit negativ testul de alcool. Am făcut și testul pentru substanțe interzise. La absolut toate substanțele interzise, care înseamnă cocaină, metanfetamină, etc, rezultatul a fost negativ. A ieșit pozitiv pe substanțele care se numesc benzodiazepine.

Sunt substanțe care se găsesc în medicamentele anxiolitice și în cele prescrise pentru tulburările somnului. Testele care se fac la mașinile de poliție arată prezența subtanței în sânge și nu cantitatea. Cantitatea substanței care se află în sânge se determină numai la INML, prin probă de sânge. Dânșii mi-au spus, doamnă, ne pare rău, testul a ieșit pozitiv la benzodiazepine, știm că substanța aceasta se găsește în medicamentele  anxiolitice.

După aceea, am fost la INML, mă supun legii, nu am nimic de ascuns, iar dânșii au fost extrem de amabili. Era un somnifer pe care îl luasem cu 24 de ore înainte, al cărui efect trecuse, dar substanța rămăsese în sânge.” a declarat Raluca Bădulescu la Teo Show.

(CITEȘTE ȘI: CELEBRA JURATĂ TV, DOSAR PENAL PENTRU CĂ AR FI CONDUS „SEDATĂ” CU SUBSTANȚE PSIHOACTIVE! POLIȚIȘTII AU OPRIT-O ÎN TRAFIC ȘI AU DUS-O LA INML)

Ce este benzodiazepina?

Benzodiazepinele sunt o clasă de medicamente psihoactive. Aparțin unei categorii de medicamente cunoscute ca tranchilizante minore (anxiolitice). Alprazolamul (Xanax), Diazepamul (Valium) și Lorazepamul (Anxiar) sunt doar câteva dintre benzodiazepinele comune, alături de bromazepamul, midazolamul și tetrazepamul.

Benzodiazepinele sunt utilizate pentru tratarea unei mari varietăți de probleme medicale, precum crizele epileptice, dependența de alcool, anxietate, panică, agitație și insomnie. Majoritatea sunt administrate oral, dar există și posibilitatea de a fi administrate intravenos sau intramuscular. De regulă, sunt bine tolerate de către pacienți și dau rezultate bune pe termen scurt.

Sursa foto: Captura Youtube