O româncă a înșelat un italian cu 780.000 de euro, pentru a accepta să se căsătorească

Publicat: 23/09/2022 | 19:10
Sursa foto: Antena 3

O poveste parcă desprinsă din telenovele îi are ca protagoniști pe o româncă în vârstă de 32 de ani și un italian în vârstă de 73 de ani. Femeia este acuzată că a primit aproximativ 800.000 de euro de la fostul iubit, iar acum este anchetată penal. Cum se apără românca?!

Un italian a crezut că l-a prins pe Dumnezeu de un picior după ce a crezut că o româncă îi va deveni soție. Mai exact, în perioada mai 2015-septembrie 2017, românca l-a înșelat constant cu sume mari de bani, în schimbul acordului privind o eventuală căsătorie. Vrăjit de tânăra româncă, italianul nu a mai stat pe gânduri și i-a făcut toate poftele „viitoarei” soții. Mai exact, i-a oferit 780.000 de euro româncei, după ce a vândut un imobil cu șapte camere în zona centrală a orașului Milano, potrivit Antena 3.

Acum, femeia originară din Gorj este cercetată penal de către polițiști pentru înșelăciune continuă cu consecințe grave.

O femeie este acuzată că a cerut unui italian 780.000 de euro pentru a se căsători cu el/  Sursă foto: Pixabay

(CITEȘTE ȘI: Un cuplu a vrut să-și renoveze casa, dar ce au descoperit tinerii i-a oprit brusc. Ce se ascundea, de fapt, sub podea)

Ce răspuns are românca la acuzații

Românca susține că nu l-a forțat și nici nu l-a constrâns să-i dea bani, tot ce a făcut bărbatul a fost din propria inițiativă. Mai mult decât atât, aceasta spune că este o formă de răzbunare, deoarece bărbatul este gelos pentru că ea s-a căsătorit cu altcineva.

„Faptul că o persoana a înțeles altceva decât trebuia să înțeleagă nu este vina mea, tot ce mi-a dat a fost din proprie inițiativă, iar concluzia pe care o trag este că dorește să pozeze în victimă şi că nu suportă să mă vadă fericită alături de bărbatul cu care m-am căsătorit”, a declarat femeia, potrivit sursei menționate anterior.

Și nu e doar atât, potrivit informațiilor apărute în spațiul public, femeia a mai primit alte bunuri materiale pe lângă acești bani, după ce a inventat diverse motive. Unul dintre ele este legat de părinții ei, despre care zicea că sunt grav bolnavi și i-a cerut ajutorul financiar italianului. Bărbatul ajunsese să se împrumute pentru a-i face toate poftele femeii. Când și-a dat seama că a fost păcălit, acesta a depus plângere la poliție.