2.500 nu mai e „numarul ce-i place”, iar criza a lovit-o. Anna Lesko a ajuns sa castige pe un show sexy cat fetele de la Etnic

De: Cancan
Publicat: 27/08/2013 | 12:10

Este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania si ani la rand a fost si una dintre cele mai bine cotate artiste autohtone.

Frumusetea exotica, show-ul sexy pe care il face in timpul concertelor, dar si melodiile antrenante au facut-o pe Anna Lesko sa incaseze pentru un recital si 2.500 de euro.

Asta in urma cu cativa ani, inainte ca Romania sa fie lovita de criza financiara.

Intre timp, spectacolele au devenit din ce in ce mai putine, iar primariile nu mai investesc in concerte la fel ca in anii trecuti. Campaniile electorale, sursa importanta de venituri pentru artisti, sunt inca departe, iar bilete la concertele din Romania nu se mai emit demult, pentru ca oricum nu le-ar cumpara nimeni.

Astfel, cei mai multi artisti a caror cota a scazut (fie pentru ca nu au mai scos piese noi, fie pentru ca nu sunt angrenati in vreun scandal) au fost nevoiti sa scada mult din tariful perceput inainte, tocmai ca sa poata sa supravietuiasca, iar printre ei se numara si Anna Lesko.

Artista accepta acum sa cante si pentru 900 de euro, multumindu-se cu faptul ca, spre deosebire de alti artisti consacrati, ea inca are o multime de spectacole.

Trupa Etnic percepe un tarif de 900 de euro pe spectacol, la fel ca Anna Lesko

Astfel, frumoasa basarabeanca a ajuns sa incaseze pentru un concert cat fetele din trupa Etnic.

C.B.