3.000 de euro i-a costat escapada romantica! Vezi cum a aratat cuibusorul lor de nebunii si in ce pat s-au iubit Bianca si Slav!

De: Cancan
Publicat: 20/01/2013 | 22:22
In urma cu o saptamana, Bianca si Slav au fugit la Roma sa se iubeasca in voie si s-au "ascuns" intr-un hotel de lux!

In urma cu o saptamana, Bianca si Slav au fugit la Roma sa se iubeasca in voie si s-au „ascuns” intr-un hotel de lux!

Nu mai incape nicio indoiala ca Victor Slav si Bianca Dragusanu traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de o luna. Paparazzii CANCAN TV au fost pe urmele lor timp de doua zile in escapada romantica pe care cei doi au intreprins-o la Roma. Au plecat vineri in zorii zilei si, odata ajunsi in capitala italiana s-au cazat la unul dintre cele mai bine cotate hoteluri de acolo, Bernini Bristol Roma, un asezamant de cinci stele. Din informatiile noastre, cei doi au inchiriat un apartament luxos, al carui pret se ridica la aproape 350 de euro pe noapte, si, se pare, au abuzat putin de serviciul room-service.

Amorezii s-au bucurat din plin de patul urias din apartamentul pentru care au platit aproape 350 de euro pe noapte

Cei doi au petrecut mult timp in patul urias iubindu-se si ciocnind sampanie. Doar hotelul si rasfatul din camera i-ar fi costat in jur de 1.500 de euro, suma la care se adauga biletele de avion si cheltuielile zilnice. Fara shopping, tariful escapadei s-a ridicat la peste 3.000 de euro.

Victor si Bianca au fost urmariti pas cu pas in escapada lor din Roma, iar imaginile, care vor fi difuzate in exclusivitatea in aceasta seara la CANCAN TV, sunt spectaculoase

Detaliile incendiare ale acestei „evadari” romantice vor fi puse pe teava in aceasta seara la Acasa TV! Deşi ambii au negat, CANCAN TV i-a filmat! Iată că după multe supoziţii şi indicii subtile din partea amândurora, adevărul a ieşit la iveală.

Cei doi s-au iubit nestingheriti pe strazile capitalei italiene

Paparazzii CANCAN TV au dat lovitura! Vezi in aceasta seara, în exclusivitate, imagini cu Victor Slav şi Bianca Drăguşanu, filmaţi timp de două zile, în cele mai intime ipostaze, într-o vacanţă secretă, la Roma.

Este dragoste adevărată sau o aventură? Răspunsul însoţit de filmări uluitoare, astazi, de la ora 22.00, doar la Cancan TV la Acasă TV?

Sabina Ivanica

This browser does not support the video element.