500.000 de euro pentru o amanta!

De: Cancan
Publicat: 28/02/2010 | 00:00
Fidel. Tantareanu spune ca, de cand s-a insurat, nu a mai cucerit nicio femeie

Cunoscut drept un mare amator de femei, care nu si-a ascuns niciodata apetitul pentru prostituatele thailandeze, Tantareanu a tinut sa destrame imaginea publica de afemeiat incurabil pe care si-a construit-o. Omul de afaceri ne-a marturisit ca, desi detine, de multa vreme, o avere consideraila, nu a fost niciodata un cuceritor. „

In general m-am descurcat in viata si am obtinut aperoape tot ce mi-am dorit. Cu toate acestea, in materie de femei nu prea m-am descurcat”, ne-a marturisit Tantareanu. Milionarul sustine ca, de aproape 20 de ani de cand este casatorit, nu a avut niciodata o amanta. „Am intretinut relatii sexuale cu prostituate. Asta da, insa nu am trait cu o alta femeie in afara de nevasta-mea”, a marturisit acesta.

In plus, pentru a fi mai convongator, Cristian Tantareanu ne-a aratat o vila cu piscina, despre care a spus ca valoreaza in jur de 500.000 de euro si pe care, spune el, o va oferi dept premiu oricui va putea sa ii demosntreze ca, de la casatorie incoace, a avut vreo escapada amoroasa cu exceptia distractiilor cu „profesionise”. „In acelasi timp, daca se gaseste cineva care sa aduca proba ca sotia mea a avut vreun amant, ii dau 10.000 de euro. In cazul ei, premiul este mai mic pentru ca am mai putina incredere in ea”, a glumit Tantareanu.

INTRA ACUM PE O PIATA DE 3 TRILIOANE DE DOLARI! POTI CASTIGA 3.000 DE DOLARI PE ZI