80.000 de euro pentru o noapte cu Daniela Crudu! Ce barbat din Romania a dat aceasta avere pentru a-si indeplini fantezia

De: Cancan
Publicat: 12/10/2015 | 00:16

La inceputul acestui an, numele lui Ioan Neculaie apare intr-un dosar de prostitutie si proxenetism. Mai exact, procurorii au interceptat discutii telefonice in care omul de afaceri negociaza cu Diana Guresoaie, pentru ca aceasta sa ii aduca alte fete, majoritatea persoane publice, pentru a intretine relatii sexuale.

 

Ion Neculaie a trimis un elicopter pentru a o lua pe Daniela Crudu din Bucuresti

 

 

El a fost nevoit sa dea declaratii, iar pe baza acestora, o intreaga retea a fost deconspirata. Acum, la mai bine de sase luni de la chemarea la politie a fetelor banuite ca se prostituai, noi detalii socante ies la iveala. Nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca milionarul a avut un apetit sexual ridicat, dar si pentru fanteziile sexuale neobisnuite.

 

Isi satisface cu bani grei fanteziile sexuale!

 

Ioan Neculaie este unul dintre cei mai bogati romani

CANCAN.ro a aflat o intamplare fabuloasa, ce il are ca protagonist pe Ioan Neculaie. Partenera acestuia?Nimeni alta decat Daniela Crudu. Dornic de a-si satisface o dorinta sexuala pe care o avea de ani buni, omul de afaceri a scos din buzunar aproape 100.000 de euro: „El a vrut sa faca sex in avion. Dar sa aiba tot avionul la dispozitie. Asa ca nu a stat mult pe gandir si a inchiriat unul. El si Daniela s-au plimbat prin toata Europa, facand sex in avion. Pentru el a fost o experienta extraordinara, pe care a povestit-o multora, fara sa spuna cine este femeia care i-a indeplinit toate fanteziile”, a declarat un apropiat al omului de afaceri, pentru CANCAN.ro. Despre Ioan Neculaie s-a spus de-a lungul timpului ca a platit oricat pentru o femeie, daca i s-a pus pata pe o femeie. Pasiunea lui Ioan Neculaie pentru femei l-a impins sa faca gesturi extreme. Pentru a-si satisface nevoile sexuale, omul de afaceri nu s-a uitat la bani, platind zeci de mii de euro. CANCAN.ro are toate detaliile.


CITESTE SI:

 

Ce fetisuri ciudate avea Ioan Neculaie cu fetele din dosarul de proxenetism! “Le astepta in…”

Placut de fete, Ioan Neculaie era vorbit de rau de ceilalti clienti din dosarul de proxenetism: “A stricat piata!”

 

 

Isi astepta fetele in pielea goala!

 

Ioan Neculaie a trezit nemultumirea altor doritori de senzatii tari, cei care s eplang ca acesta a stricat preturile

 

Despre fetisurile lui Ioan Neculaie se vorbeste inca de acum zece ani. Printre multe altele, se pare ca omului de afaceri ii place sa le astepte pe fetele pe care le angajeaza pentru servicii sexuale intr-o ipostaza inedita. Gol pusca, gata sa treaca imediat la actiune!


Andreea Negoita