A devenit cea mai inteligentă fată din lume după ce a băut zilnic, un pahar cu…lichid seminal! Cum a fost posibil aşa ceva

De: Cancan
Publicat: 14/06/2017 | 15:13
Tanara din imagine a ajuns să aibă cel mai mare IQ din lume printr-o metodă inedită

Alicia Franklin are 26 de ani şi era deja membru MENSA, organizaţie care îi reuneşte pe cei mai deştepţi oameni din lume, şi obţinuse un scor IQ de 154 la calificarea ei, în septembrie 2015.

Tânăra a căutat mereu metode de autodepăşire, şi după ce a dat un nou test acum trei săptămâni, a şi reuşit! În 13 luni ea a avut un plus de 65 de puncte, după ce a început să înghită o doză zilnică de spermă, iar testele au arătat că inteligenţa ei cognitivă, percepţia şi memoria au fost cu mult îmbunătăţite.

Conform ultimului test, IQ-ul ei a fost evaluat la 220, ceea ce înseamnă că este mai deşteaptă decât cel considerat până acum cel mai inteligent om de pe planetă, Stephen Hawkins, ori Albert Einstein şi Leonardo da Vinci.

Am căutat mult modalităţi şă-mi îmbunătăţesc inteligenţa şi am aflat că a bea spermă este probabil cel mai simplu şi mai eficient mod să ajung la acest rezultat” a povestit ea pentru publicaţia Science Today. ”Sunt foarte mulţi nutrienţi şi elemente chimice în spermă care sunt extrem de importante pentru dezvoltarea creierului”. Fata a început să observe beneficiile în mai puţin de două săptămâni după ce a început să o bea, arată publicaţia worldnewsdailyreport.com

Teoria este, potrivit experţilor, bazată pe fapte ştiinţifice reale şi este plauzibil să credem că oamenii care ingerează spermă ar putea să dezvolte capacităţi intelectuale mai bune. Sperma conţine peste 200 de proteine şi alte câteva vitamine şi minerale, incluzând vitamina C, calciu, acid citric, fructoză, acid lactic, magneziu, nitrogen, fosfor, potasiu, sodiu, vitamina B12 şi zinc. Mai conţine hormoni precum cortizol, oxytocină, hormonul care generează thyrotropina, prolactina, melatonina şi serotonina. Multe dintre aceste elemente pot ajuta la un somn mai bun, mai puţin stres şi o dispoziţie pozitivă, iar toţi aceşti factori ar fi putut-o determina să se descurce mai bine în teste.