A trecut de la moda la cratita! Carmen Negoita isi deschide restaurant raw-vegan! Ce dulciuri recomanda ca sa nu te ingrasi

De: Cancan
Publicat: 09/04/2014 | 00:37

Carmen Negoita a studiat intens alimentele si mai ales cum trebuie combinate pentru a nu dauna organismului, tocmai din dorinta de a manca sanatos, cat mai sanatos cu putinta. Aceasta pasiune, insa, a fost dusa intr-un punct mai inalt, iar bloggerita s-a gandit ca ar putea sa faca un bussines din asta.

Carmen are 49 de kilograme si arata senzational in costum de baie

Isi deschide restaurant

Asa se face ca, dupa ce a incercat si a experiementat stilul de viata raw-vegan, Carmen Negoita vrea sa impartaseasca si altora dintre experientele ei culinare. Femeia de afaceri a devenit deja experta in a pregati diverse feluri de mancare, asa ca a decis sa transforme asta intr-o afacere.

Carmen Negoita este una dintre cele mai bine imbracate femei din Bucuresti

“Deschid acum ceva si mi-am concentrat toata atentia. Nu stiu daca ati vazut in ultima vreme, dar m-am apucat de gatit. Ma pasioneaza foarte mult ideea de raw-vegan si m-am gandit sa deschid ceva in acest domeniu. Eu nu sunt 100% raw-vegan, nu sunt nici macar vegetariana, daca merg la o nunta si am sarmale cu carne si imi este pofta, mananc. Corpului trebuie sa-i dai putin din toate si sa nu faci exces. Mai exact trebuie sa mananci din toate si sa ii dai corpului tot ce iti cere. Dulciurile sa stii ca sunt geniale. Sunt absolut geniale. Cand o sa deschid o sa va invit la o felie de tort. Tort cu crema de fructe de padure, fara ou, fara zahar, fara alte lucruri. Poti sa mananci, dar important sa mananci putin” , a spus Carmen.

CITESTE SI:

Moment stanjenitor la un eveniment! Insotita de un barbat, Carmen Negoita a dat nas in nas cu fostul! Vezi cum s-au comportat

E o vedeta super-cocheta, dar trecutul nu o recomanda: „Ma machiez de la 20 de ani. Prima data m-a vopsit sotul in baie”

S-a asociat cu sora ei

Carmen nu a intrat singura in aceasta afacere. Nu pentru ca nu s-ar descurca, ci pentru ca nu are timpul necesar. Asa ca s-a asociat cu sora ei, impartindu-si foarte bine sarcinile. De partea gastronomica se ocupa Carmen, iar sora ei de achizitii si investitie. “Afacerea pe care vreau sa o deschid acum o sa fie un restaurant, dar mai mult pe baza de catering. Vom face doua feluri de masa pe zi. Stiu sa gatesc, am devenit bucatareasa, dar mai mult la mine acasa. Nu pot sa spun cat am investit in acest proiect pentru ca de partea de achizitie si investitie s-a ocupat mai mult sora mea”, a mai spus Negoita.

D.M./ F.C.