Adevărul despre tragedia care a îndoliat lumea bună a Capitalei. Era cunoscut de toate VIP-urile. ”Lordul” ajunsese piele şi os: ”Şi-a tăiat stomacul, apoi…”

De: Cancan
Publicat: 30/08/2017 | 00:00

Lumea mondenă a fost zguduită, recent, de o veste tragică. Dominic Florin Popa, fiul patroanei restaurantului Chez Marie, a murit după o grea suferinţă provocată de o boală incurabilă. Ştirea morţii lui Dominic a fost una complet neaşteptată, pentru că mulţi dintre prietenii lui nu ştiau că are probleme de sănătate.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a discutat, în exclusivitate, cu un apropiat al lui Dominic Florin Popa.

A murit din cauza cancerului la stomac. Doar familia şi cei mai de încredere amici ştiau de boala cu care se confruntă. Ajunsese piele şi os, era de nerecunoscut. În urmă cu mai mulţi ani şi-a tăiat stomacul, şi-a făcut operaţie de micşorare pentru că era obez.

Apoi a slăbit enorm, nu-ţi venea să crezi cum putea să arate. Probabil au existat nişte complicaţii după intervenţia chirurgicală, din moment ce a făcut cancer la stomac. Mare păcat, să mori aşa tânăr din cauza unei boli cumplite…”, a povestit sursa citată, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Dominic lucra pentru o fundaţie patronată de mama lui şi care se ocupa cu sprijinirea copiilor aflaţi în dificultate. Mama lui Dominic, Maria, a fost bucătar-şef la Ambasada Marii Britanii din Bucureşti şi, în urmă cu mai mulţi ani, şi-a deschis cochetul restaurant din Centrul Capitalei, „Chez Marie”, un loc preferat de VIP-uri. (CITEŞTE ŞI: Furnizorul de cocaină al VIP-urilor s-a îngrăşat după ce a ieşit din puşcărie)

În urmă cu şase ani, Dominic Florin Popa a fost protagonistul unui scandal care l-a afectat enorm. Cel poreclit “Lordul” a fost acuzat de trafic de droguri şi şantaj sexual. A fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare, iar magistraţii au decis ca pedeapsa să se execute sub supraveghere pe un termen de încercare de nouă ani. (VEZI AICI DETALII)