Americanii nu-și pot îngropa morții de coronavirus! Explicația este halucinantă. ”Avem nevoie de…”

De: L.N.
Publicat: 03/04/2020 | 10:54

SUA a ajuns rapid în topul celor mai afectate state din lume în ceea ce privește numărul cazurilor de îmbolnăvire cu COVID-19. Până la această oră, în Statele Unite sunt înregistrate 245,373 de cazuri și 6,095 de decese. Cel mai afectat stat în prezent fiind New York. Acolo, morții nu mai pot fi îngropați, ia motivul este halucinant.

Numai în această dimineață au fost raportate 496 de decese noi în America. Situația fără precedent din Statele Unite a adus firmele de pompe funebre în imposibilitatea de a face față cererilor. Astfel că, cei mai mulți oameni nu-și pot îngropa rudele, părinții, copiii. Angajații serviciilor funerare au ajuns să le spună apropiaților decedaților să îi țină ”deocamdată” în spital.

”Este ireal”, susține Pat Marmo, proprietarul unei firme de pompe funebre din Brooklyn. Potrivit presei internaționale, acesta se poate ocupa de maxim 65 de cereri, însă acum.. ”Joi dimineață, am avut 185!”, spune el.

CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS. MEXIC opreşte producţia de bere Corona, după ce Guvernul a declarat

Acesta este și motivul pentru care zeci de trupuri neînsuflețite se țin în subsol sau într-o capelă. ”Fiecare om de acolo nu e doar un trup. E un tată, o mamă, un bunic. Nu sunt corpuri, sunt oameni!”, a mai spus proprietarul.

Doar în New York, considerat focar al pandemiei, au murit peste 1.400 de persoane contaminate cu noul coronavirus. ”Îmi sună mereu cele două telefoane mobile și telefonul fix din birou. Le spun oamenilor să roage spitalele să le țină morții cât mai mult acolo”, a continuat Pat Marmo.

CITEȘTE ȘI:  SOLUȚIA care ar putea salva viețile a mii de oameni în pandemie. Profesor renumit:

Problema cu care se confruntă proprietarii firmelor de pompe funebre este legată de buget, un camion frigorific ajungând și la 6.000 de dolari pe lună. ”Avem nevoie de ajutor. Mă costă 6.000 de dolari pe lună, dar unii se sperie când află la ce vreau să îl folosesc”, a mai spus Marmo.

Conform presei internaționale, crematoriile și cimitirele sunt ocupate cu două săptămâni în avans. De exemplu, la un cimitir din New York, participanții de la ceremonia de înmormântare au stat în spatele unui cordon de protecție.