Andreea Marinescu, prezentatoarea Stirilor ProTv: „Gatesc orice. De la bors de curcan, pana la sarmale si cozonac”

De: Cancan
Publicat: 19/12/2012 | 12:02

„Craciunul, ca in fiecare an, va fi alături de familia mea, pe care o iubesc din tot sufletul si cu care împart de fiecare data aceasta sărbătoare. Pregătim cadourile din timp ca apoi sa mă pot ocupa de masa de Craciun. In fiecare an aleg o culoare pentru masa si pomul de Craciun. Anul acesta voi alege probabil culori naturale roşu traditional (care se va regasi in merele imbracate in zahar ars), globulete albe stralucitoare dar si mate, ornamente din lemn, sfoara, bucati de paie strânse in diferite figurine, ursuleti si reni de lemn”, a declarat Andreea Marinescu.

Andreea Marinescu a marturisit ca pastreaza vie traditia din copilarie si gateste aproape orice fel de mancare pentru masa de Craciun.

„Apoi gătesc… Tradiţional si cu mult drag. De la bors de curcan, pana la sarmale si cozonac. Nu lipsesc sarmalele niciodată! E o traditie inca din copilarie cand impreuna cu tata si cu bunicul, care acum nu mai este printre noi, impodobeam bradul pe 23 cand la usa veneau colindatorii”, a conchis prezentatoarea Stirilor ProTv de la ora 7:00.