Atac sangeros la stana lui Ghita Ciobanul: lupul i-a mancat cateva oi! Chiar si-asa, tot are un plan serios pentru Paste!

De: Cancan
Publicat: 30/03/2014 | 19:54

Ghita are la stana de la Jina, impreuna cu rudele sale, in jur de 1-1.500 de oi

Ghita Ciobanul ne-a spus ca se pregateste pentru targul de miei care se va deschide pe 9 aprilie la Piata Aparatorii Patriei. Indragitul oier spune ca pentru inceput va aduce 2oo-300 de miei, dar daca va fi nevoie, va da o fuga la Jina si va aduce mai multi.

Ghita si-a cunoscut jumatatea cand era cu oile in zona Zalaului

Cat despre preturi, Ghita ne-a spus ca mai intai astepata sa vada pretul pietei, iar apoi “o sa lasam din el”.

Cadou de ziua lui:  a venit lupul la oi

Vineri dimineata, Ghiat Ciobanul era nacajit, chiar daca cu o zi in urma a fost ziua sa. El ne-a spus ca seara trecuta a venit lupul in stana sa si a omorat cateva din mioarele sale.

Branza de oaie se vinde cel mai bine

Ciobanul cu peste 500.000 de fani pe Facebook spune ca cel mai probabil kilogramul de carne de miel va fi intre 22 si 25 de lei, iar cumparatorul va putea negocia direct cu oierul la cumpararea mielului. “Targul se va deschide pe 9 aprilie la Piata Aparatorii Patriei. Sunt 32 de tarcuri pentru miei, care se inchiriaza cu 150 de lei pe zi. Mielul se va taia pe loc, piata fiind dotata cu un abator autorizat din punct de vedere sanitar”, ne-a declarat Stefan Florescu, directorul pietelor Sector 4.

Produsele din carne s-au vandut cel mai bine in jurul Sarbatorilor de Iarna

CITESTE SI 

Ciobanul Ghita si-a lasat nasul sa vanda la magazinul din Bucuresti! Ce crezi, are clienti?

Oficial ii merge bine! Ghita Ciobanul a vandut doua tone de branza de cand si-a deschis magazinul din Piata Progresul!

Vezi cum arata noua Piata Aparatorii Patriei! Din 2013, aici se vor sacrifica si miei, si porci!

A vandut tone de branza

Ghita Ciobanul ne-a spus ca este bucuros ca magazinul ii merge bine, el a vandut din decembriue si pana acum in jur de cinci, sase tone de branza, precum si cateva sute de kilograme de produse din carne, toate facute la Jina.

Ciobanul ne-a mai explicat ca la vara vrea sa puna in aplicare planurile de extindere a afaceri. “La vara vreau sa mai deschid cateva chioscuri sau sa vand la taraba branza proaspata”, ne-a spus Ghita. (Alex Saulea)