Bacșis ireal, de 10.000 de dolari la un restaurant! Ce s-a întâmplat imediat după

Publicat: 08/11/2023 | 07:53
Soții Brito sunt proprietarii restaurantului mexican din Salt Lake City/ sursă foto: Insider

Întâmplare surprinzător de plăcută pentru personalul unui restaurant mexican din Salt Lake City, America. Un grup de clienți a lăsat un bacșiș de 10.000 de dolari. Povestea s-a viralizat rapid pe Instagram. Iată ce s-a întâmplat imediat după. 

Alfonso și Claudia Brito au avut parte de surpriza vieții lor. Cei doi mexicani se ocupă de propriul restaurant din Salt Lake City, însă nu credeau că o să ajungă să treacă vreodată printr-o astfel de situație.

La mijlocul lunii septembrie, localul a fost vizitat de un grup de 24 de persoane. Americanul Michael McHenry, un client obișnuit al restaurantului, a fost cel care și-a dus prietenii în restaurantul soților Brito. Nimic anormal până aici.

Citește și: NOTĂ DE PLATĂ DE 16.000 DE LEI ȘI BACȘIȘ DE 3000 DE LEI LA UN RESTAURANT DIN ROMÂNIA. CE AU COMANDAT CLIENȚII ÎNTR-O SINGURĂ SEARĂ

Bacșiș de 10.000 de dolari într-un restaurant mexican

După ce grupul de prieteni a petrecut ceva timp în local, unul din invitați l-a chemat pe Alfonso Brito să-i mulțumească pentru preparatele servite și l-a rugat să îi prezinte tot personalul localului.

Mexicanul i-a făcut pe plac și i-a adus la masă toți angajații săi și mare i-a fost mirarea când acesta a scos din buzunar 10.000 de dolari și i-a înmânat chelnerului.

Întâmplarea a fost făcută public pe Instagram, unde Alonso Brito a povestit impactul major pe care l-a avut fapta clientului său: ”Toți angajații au fost foarte încântați. Un act de bunătate cu mult peste cuvintele exprimate. Impactul generozității sale nu s-a extins numai asupra personalului nostru, ci și al familiilor lor și a întregii noastre comunități”, a spus Alfonso pentru Insider.

Citește și: CHELNERIȚA DIN IMAGINE A DEVENIT VIRALĂ! CUM A REACȚIONAT, SUPĂRATĂ CĂ NU A PRIMIT BACȘIȘ DIN PARTEA CLIENȚILOR

Bacșișul mare a devenit o tradiție pentru cei 24 de prieteni

Potrivit presei străine, McHenry și prietenii săi organizează o ieșire de acest fel la restaurant odată pe an, atunci când obișnuiesc să lase un bacșiș mare pentru personalul restaurantului, un fel de tradiție formată în timp. Cel pe care l-au lăsat în localul mexican a fost cel mai mare de până acum: ”Este o experiență cool și ne place să dăm înapoi puțin din ceea ce primim” a spus unul dintre meseni.

După ce povestea s-a viralizat pe social-media, Alfonso Brito a avut parte de o avalanșă de cereri de angajare, iar numărul clienților a crescut semnificativ. Și asta nu este de mirare, mai ales că mexicanul a impus reguli stricte în ceea ce privește calitatea serviciilor sale: ”Când auzi că cineva a lăsat bacșiș de 10.000 de dolari presupui că în acel local sunt servicii de calitate. Cine ajunge în restaurantul meu știe că e adevărat. Am un motto: tratează clienții ca pe propria ta mămă”, a spus Alfonso.