Bombă! Un bărbat din interior spune cine va castiga ”Chefi la cutite”

De: Cancan
Publicat: 21/12/2018 | 11:28

Marian Rusu, unul dintre concurenții de la ”Chef la cuțite”, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, este ferm convins că echipa lui va câștiga merele premiu. 

A doua confruntare pe echipe din sezonul şase al emisiunii ”Chef la cuțite” a iscat primele conflicte în bucătărie. Concurenții au continuat pregătirile pentru masa festivă de Crăciun, întrucât tema probei a impus un meniu tradițional, specific Statelor Unite ale Americii, Franței sau României, însă magia sărbătorilor a fost umbrită de nervi încordați, greșeli și emoții puternice.

Marian Rusu, din echipa galbenă a lui Cătălin Scărlătescu, a trecut deja de două dueluri și are convingerea că echipa lui va fi cea câștigătoare și are o strategie bine pusă la punct pentru asta:

Încă de la primul sezon mi-am dorit să mă înscriu la concurs, dar am avut acea teamă că nu sunt prea bine pregătit și o să mă copleșească prea tare emoțiile. Sezonul acesta m-am simțit pregătit din toate punctele de vedere. Consider că Chef Scărlătescu m-a ales în echipa sa deoarece a văzut că sunt o persoană simplă, care dorește să evolueze, iar el a declarat înaintea concursului că vrea să câștige cu un concurent care nu este un bucătar profesionist. Îmi doresc să fiu cât mai fair-play pe parcursul emisiunii. Mă aștept să evoluez de la etapă la etapă. Vreau să dau ce este mai bun și să găsesc colegi pe măsura caracterului meu. Simt că echipa galbenă va câștiga cu siguranță!”, a declarat Marian Rusu pentru vremeanoua.ro.

Citește și SCANDAL IMENS LA “CHEFI LA CUȚITE“! EMISIUNEA AR FI “ARANJATĂ“: “CREAȚA TREBUIE DESCALIFICATĂ“ 

Marian Rusu locuiește în Iași încă de pe vremea când era student la Inginerie Chimică. După ce a schimbat mai multe locuri de muncă, acesta s-a angajat ca bucătar la o cantină studențească din Iași, unde gătește pentru o mie de persoane.

Am lucrat sapte ani de zile într-un coafor, dar la un standard înalt. Asta pentru cã, în ultimul an de facultate, la Inginerie Chimicã, mi-am dat seama cã nu-mi prea place sã stau în fabricã, asa, în coafor, lucrez cu femei. Apoi, s-a întâmplat sã am o problemã de sãnãtate si am fost nevoit sã fac o pauzã. În timpul ãsta, am zis sã încep sã studiez gastronomia. L-am întrebat pe un prieten care lucra la un restaurant cum sã fac sã învãt cât mai multe, mi-a recomandat sã fac un curs si apoi sã mã duc sã fac practicã la respectivul restaurantul. Zis si fãcut, doar cã apoi s-a ivit ocazia sã plec în Anglia ca bucãtar. Acolo am ajuns sã lucrez ca ajutor de bucãtar la un restaurant cu stele Michelin, eram disperat sã învãt tot. Mã gândeam cã pot sã vin acasã, sã le arãt oamenilor cum se gãteste”, a povestit Marian Rusu în cadrul emisiunii.