Catanga si-a angajat macelar si bucatar ca sa ii taie porcul. „Bem vin, mancam sorici si clatite cat capacul de la WC”

De: Cancan
Publicat: 20/12/2012 | 23:00
Catanga a angajat o echipa de oameni priceputi care sa o ajute la taierea porcului

Zi lunga si grea, astazi, pentru Cornelia Catanga si Aurel Padureanu. E ziua aleasa de catre artisti pentru sacrificarea porcului de Craciun si prepararea bucatelor traditionale. „Greul” va cadea insa in carca unui bucatar si a unui macelar priceput, care au fost „inchiriati” cu ziua pentru a se ocupa personal de taierea, transarea si pregatirea carnii pentru gatit.

Asa vor arata preparatele care vor trona pe masa artistilor in ziua de Craciun

„Pomana porcului o facem in curtea unui restaurant. Asa e obiceiul la noi. Este al patrulea an cand crestem porcul la ei si il sacrificam. E porc eco, e crescut ca la mama in batatura. Am inchiriat un macelar si un bucatar care ne vor face caltabosi, toba, sarmale, sunculita, carnati si acolo stam maine toata ziua. Bem vin, mancam sorici si clatite boieresti, mari cat capacul de la WC. Nu poti manca doua.

Artista are si o prajitura care ii poarta numele si se comercializeaza intr-o cofetarie celebra

Pe Alex il chemam dupa transarea carnii. Cand era mic il urcam pe porc si ii faceam poze, acum nu mai suporta nici sa-l vada intins pe masa de lucru” spune Cornelia Catanga, minunandu-se de sensibilitatea fiul ei.

Simona Odorhean